lördag 10 april 2010

Tack för alla värmande ord i förra inlägget! Alla som har haft husdjur vet hur tomt det kan bli efter dem. Som tur är har jag två katter till, annars vet jag inte hur jag skulle klara mig...
Jag är just hemkommen efter en tvådagarstur till Stockholm. Men nej, jag har inte varit på Trädgårdsmässan. Jag och mina systrar bestämde lite hastigt häromdan att vi skulle iväg på en shoppingtur till huvudstaden. När jag satt på båten på hemvägen och bläddrade i Allt om trädgård så insåg jag att det var Trädgårdsmässa just de här dagarna...nåja, man kan inte få allt, och även om jag tänkt på det så hade jag inte fått med mig systrarna dit (men jag hade ju faktiskt kunnat stanna en dag till i Stockholm...).
De är nämligen inte trädgårdsintresserade...ja det är sant, det finns folk som inte är det...  :o) Jag känner flera stycken. Eller rättare, de flesta jag känner är inte trädgårdsintresserade. Jag pratar trädgård med min mamma men annars har jag nog ingen IRL som är det.
Ute är det grått och trist, så idag blir det inget trädgårdsarbete. Idag tar jag det lugnt, pysslar lite inomhus, packar upp mina kassar från resan (kul!) och umgås med min familj. Vad gör ni?

Blommorna som jag visar har min man fått som kondoleans denna veckan, då han tyvärr mist en nära anhörig.

10 kommentarer:

 1. Livet ger och livet tar, både bland människor och djur. båda kan vara lika saknade.du har en väldigt mysig blogg, så jag återkommer.
  Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Trevligt med en tur till storstan. Vilken tur att bloggvärlden finns så man får sina växt behov tillfredsställda. ;)
  Min dotter köpte hus i höstas och nu håller hon på att bli trädgårds tokig som mig och det är kul.
  På din fråga vad vi gör så har jag ett barnbarn här denna helgen, men han bara sover idag för han är sjuk. Så synd. Men men sömn är väl en bra medicin.

  Önskar dig en trevlig fortsättning på helgen.

  SvaraRadera
 3. Förutom Stockholmbesöken vi gjorda båda två utan att gå på trädgårdsmässan så är vi i lite samma sits med bristen på trädgårdsintresserade i omgivningen. Syrran håller på litegrann och har växthus, men hon är liksom inte intresserad av att diskutera fröer, trädgårdsplaner, -drömmar, rosor och sånt. Det är därför jag är så himla glad i alla bloggvänner! ;)

  SvaraRadera
 4. Idag har jag trist, grått och regnigt väder här, därför blir det lite inomhusjobb men kanske mest att mysa med familjen!! Eftersom det utlovats varmare och soligare imorgon kanske det blir lite rabattrensning!!
  För mig betyder det oxå väldigt mycket med alla goa trädgårds-bloggvänner, eftersom ingen i min bekantskapskrets är intresserade av sådant!!
  Ha en skön helg / Margot

  SvaraRadera
 5. Vackra blommor men av en sorglig anledning.
  Vad synd att du missade mässan när du ändå var i trakterna. Retfullt! Hoppas att du hittade annat kul i den stora staden!
  För min del blir det mycket pyssel/handarbetsprat men mamma. Har ingen i omgivningen som är fullt så intresserad av det mesta i den vägen som jag. Förutom mamma då. Skönt att ha någon att spåna fritt med om så´nt.

  Jag tycker att det är kul med trädgård och tittar gärna i tidningar och läser men att sen komma till skott... Är så himla trött på vår trädgård!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Känner mig "träffad" :)
  Nej tyvärr har du inte mycket utbyte av mig vad gäller trädgård....
  men... jag njuter av vackra blommor (o av att umgås med Dig)!
  Tänker på Er!
  Kram Namnen

  SvaraRadera
 7. Äsch så synd att du missade att det ju var mässa just nu när du ändå var i Stockholm. Jag har några måttligt intresserade trädgårdsvänner, men ingen liksom jag helgalen, så bloggvänner är nog jättekul att ha! Hälsn mimi

  SvaraRadera
 8. Älskar din blogg,påminner om sommar o semester.Vi och våra två underbara,bortskämda, perser katter
  åker över till Gotland varje år,23:e gången blir det nu.Får aldrig nog.Ha det så bra på härliga Gotland.Kram Marianne

  SvaraRadera
 9. Jag känner igen det där med att inte ha nån att prata trädgård med. Tur att man kan blogga!

  SvaraRadera
 10. Jaaa, be maken att snickra ett bord. =) Det har jag bett min om, hihi.
  Man vill ju ha något att plantera på, jätte viktigt och snyggt för den delen. Haha.

  Kram Madeleine

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...