lördag 1 januari 2011

Första dagen på nya året..!Första dagen på nya året, och det är en riktigt "slappardag". Ute är det riktigt busväder, vilket lockar en ännu mer till soffan... :o) Inne råder ännu jul, och det får väl vara så några dar till, även om jag måste erkänna att det kliar lite i "rensarfingrarna..." Men med barn i huset får jag väl härda ut...nåja, det kan vara skönt att ta det lugnt och göra ingenting. Även fast det varit rätt många såna dagar nu, mellan jul och nyår.
Må gott!

10 kommentarer:

 1. Önskar dig en riktigt god fortsättning på det nya året:)

  Visst är man trött och slapp idag, men rätt skönt att inte göra någonting!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Önskar dej en God fortsättning på det nya året.Ha en skön kväll.Varm Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Jag har också en sån där lust att bara städa bort julen. Lite har jag redan tagit men det finns ju mycket kvar. Mysigt du har!! Önskar dig en god fortsättning på det nya året. Kram

  SvaraRadera
 4. Så varmt och hemtrevligt det ser ut hos dig. Ja, här har julen åkt ut nu. Inte för att det var så mycket, men det är ändå skönt när det är gjort.Jag hade ingen gran i år, så jag slapp alla barr.
  Hoppas su får en riktigt skön och mysig söndag!
  Kram från Åsa.

  SvaraRadera
 5. Så varmt och hemtrevligt det ser ut hos dig. Ja, här har julen åkt ut nu. Inte för att det var så mycket, men det är ändå skönt när det är gjort.Jag hade ingen gran i år, så jag slapp alla barr.
  Hoppas su får en riktigt skön och mysig söndag!
  Kram från Åsa.

  SvaraRadera
 6. Härligt att läsa att du har trädgårdsplanerna klara! Jag har inget trädgårdssug ännu, men jag kanske faktiskt lärt mig något - det vill säga att vintern håller på en bit in i april minst... :)

  En god fortsättning på det nya året önskar jag dig!

  SvaraRadera
 7. Tack för ditt besök hos mig! Jag ser att vi har många gemensamma intressen. Va kul, kommer gärna tillbaka till dig. Och... vilken underbar tulpanbukett du har på bordet, mmm! Nu börjar vi nedräkningen inför våren:)

  Kram och god fortsättning på året.
  Eva-Mari

  SvaraRadera
 8. Ååå men tack så jätte mycket. Ha nu en fantastisk start på den nya veckan! kramar Madde =)

  SvaraRadera
 9. är är det jättetomt och trist efter alla juldekorationerna. Hade jag fått min vilja fram så hade dom fortfarande suttit uppe, men...man får inte bestämma allt!
  Hälsningar från en - fortfarande - snuvig Susie

  SvaraRadera
 10. Minsann skådar man inte en tulpanbukett;-) Jo, jag tycker det är fint med tulpaner också så ibland blir det en bukett. /Anette

  PS. Har precis skickat iväg min första fröbeställning!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...