söndag 1 maj 2011

Välkommen sköna maj!


Tänk, redan 1:a Maj! Det är ju sista vårmånaden, och jag som tycker det känns som om våren just kommit igång. Våren är lurig så, men det är kanske därför den är så eftertraktad och efterlängtad.  För vårtecken det letar man efter och pratar om. Men vem har hört talas om hösttecken, eller vintertecken? Dom årstiderna kommer ju vare sig man vill det eller ej, men våren är nåt speciellt! Nån som inte håller med?

Maj började med sol men kalla vindar, fick klä på mig ordentligt för ut ville jag ändå, eftersom gårdagen blev en soffdag. Som ni ser så har blommorna satt fart, både tulpaner och tusenskönor (mindre välkomna förstås...) Idag har gräset fått sig lite toppdress på vissa ställen, och så åkte vattenslangen fram, det är ju så torrt så det knastrar.

6 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder. Gillar krukan jätte mycket. Kanske nåt att " härma".

  Ha en fortsatt skön 1:a maj.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Va fint du har det. Snyggt med den liggande krukan där. Ett sånt där betongrabarberblad har jag oxå. Det är rätt stort så katten Lasse bestämde sig för att ta det som säng. Nu sover han i det under bordet i växthuset. Jag bäddade med en dyna så det blev lite mjukare.
  Jag tror att det är lite tidigare hos dig, för här har inte tulpanerna slagit ut än.
  Ha nu en fin första majvecka! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Ja, nu är det inte vår längre precis - igår både regnade, haglade och snöade det i omgångar! Inget kul alls!!

  SvaraRadera
 4. Förra veckan hade vi sommar,denna veckan ruggigt o kallt.magnoliorna som blommade så fint,har fått bruna blommor efter frostnätterna.
  Jag bakade tuppkakan ,den blev mycket uppskattad.Svärsonen som inte brukar äta tog flera bitar.Dottern bakade den till barndopet oxå.

  Kram o ha det så gott

  SvaraRadera
 5. Vad fyndigt att gräva ner halva krukan. Jättesnyggt. Idag så kom ju vintern tillbaka, men om du vill ha lite värme finns en Award att hämta hos mig.
  Elisabeth

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...