onsdag 15 juni 2011

Bowl of Beauty


Ett pioninlägg om dagen håller doktorn borta - tror ni inte...? :o) Idag är det dags för klassikern Bowl of Beauty. Den finns nog hos många, men är inte mindre vacker för det.Den är vacker både som helt utslagen och lite mindre utslagen. 

Och där tittar lilla Busan fram, hon har tydligen blivit förpassad till hundgården en stund, så mina rabatter får vila...:o)

Jag tror att den här plantan är inne på sin andra, eller möjligen tredje sommar, och redan så här stor med många blommor. Inte så konstigt att den är populär egentligen - både vacker och "klok".  


Här står den i hundgårdsrabatten, bredvid pionen som jag berättade om häromdan, och som nu har slagit ut ännu mer!

7 kommentarer:

 1. Sååå snygg. Jag har köpt den sorten nu i vår och den har knoppar:-) Hoppas nu de slår ut...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Bara så underbart med pioner.Älskar dessamaffiga blommor.Ha nu en underbar onsdag.Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Nu har jag läst ikapp lite inlägg jag missat den senaste tiden när blogger bara strulat:) Vilka ljuvliga pioner du har, sagolikt vackra! När jag någongång får en större trädgård ska jag ha massor av pioner:)) Din Päronrabatt ser jättehärlig ut! Äntligen idag har vi fått regn, så välbehövligt efter all värme! Nästan så jag kan se hur växterna njuter därute:))
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 4. Ååååå, den är SÅ fin! Jag har ju köpt en sådan en gång, men i samma köp var det någon som kastade in handduken, men jag hoppas det inte var den.

  Vi ligger ju lite efter här uppe i blomningen. Jag är rädd att jag ska missa pionblomningen i år då jag ska besöka din ö snart. Hoppas inte.

  SvaraRadera
 5. När jag ser alla vackra pioner så blir jag mer och mer sugen på att göra en pionrabatt. Men...jag hinner ju knappt med det jag har nu, så gubben kommer väl tro att jag skaffar honom mer jobb!
  Har inte haft någon tur med dom pioner jag planterat här, däremot i Stockholm, där vi hade kraftig lerjord dfär frodades dom. Ska nog kosta på mig några stycken att testa med i alla fall. Bowl of Beauty verkar ju bra erftersom den blommar så snabbt - och den är förmodligen ganska lätt att hitta!?

  SvaraRadera
 6. Så vackra pioner du visar på bilderna,väcker vill ha känslor.
  Den lilla valpen ser ut o va full av bus.

  ha det gott vännen
  Kramiz

  SvaraRadera
 7. Vad fin den är!! Och faktiskt snabb med tanke på när du planterat den. /Mimi

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...