söndag 24 juli 2011

Semestern går mot sitt slut


Allting har ett slut, så även min semester. En härlig vecka på Öland med husvagnen och goda vänners lag fick alltså avsluta min semester. I morgon är det dags igen för att "jobbe".
Vi kom hem i fredagskväll, och hann precis få av husvagnen när öppnade himlen sig! Hela 60 mm hade det kommit i regnmätaren under veckan och 16 mm kom det under fredagskvällen.
Gårdagen gick först åt till att plocka in och tvätta och sånt, men resten av dagen ägnades åt trädgårdsarbete. Gräsklippning och rensning, det är ju så lättrensat när jorden är genomvattnad! Passade även på att rensa trädgårdsgångarna från gräs som växt in rejält. Det blev visst mitt lördagskvällsnöje också, för jag höll på till 21 - folk som gick förbi trodde väl inte att jag var riktigt klok...

♥var rädd om varandra - vi vet ingenting om morgondagen...♥

8 kommentarer:

 1. Äsch man ska bjuda på lite underhållning ibland eller hur. Underbar bild. Öland är sååå vackert. Ha de så gott..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Var rädd om Dig också Dyrbara Vän o Namne <3

  SvaraRadera
 3. Det är väl märkligt så det är...bara man vänder ryggen till tomten så växer allt så det knakar!!! Hej o hå!! Rensa, rensa, rensa...men det är det värt när man är klar och får se hur fint det blev...i alla fall för några dagar! Fniss!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 4. Den där semestern går allt bra fort...egentligen som allt annat också gör. Jag har en vecka kvar.

  En härlig bild du visar.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Visst är det lättrensat efter massa regn och lika bra att passa på medans orken finns där.//Helen

  SvaraRadera
 6. Usch vad hemskt när semestern är slut. Jag har tre veckor till tack o lov. Men vädret kunde ju varit bättre. /Knatten

  SvaraRadera
 7. ...att vad mycket regn ni fått då!? Här har det kommit lagom, men nu när vår "minisemester" snart börjar då börjar också regnperioden verkar det som. Vi ska till fastlandet och åka runt och titta på trädgårdar, hälsa på folk och lyxa oss på fina hotell. Ska bli skönt att komma hemifrån ett tag!

  SvaraRadera
 8. Semestrar går fort, men man minns dom länge efteråt.
  Agneta kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...