söndag 21 augusti 2011

Husvagnsliv
Husvagnslivet är över för vår del - åtminstone med denna vagn. Vi har bestämt oss för att göra oss av med den. Vemodigt är det för här har vi haft många mysiga stunder, men beslutet är fattat och på tisdag byts den och bilen in mot en ny bil.
Jag och 12-åringen tog våra täcken och en av katterna i famnen häromkvällen och gick ut och sov där som en sista "nostalginatt.."
Helgen har bara rusat förbi tycker jag, med en hel del städning och plock både i husvagnen och inne i huset, lite trädgårdsfix och ett barnkalas. Just det, jag hann med en sväng på Linds växthus också - och hittade en så fin Alunrot. Så här års finns det så fina stora exemplar som man bara inte kan låta bli...nu glömde jag att fota den så den får ni se en annan dag ;o)  

7 kommentarer:

 1. Nytt liv börjar, utan husvagn, varför inte, det blir nog bra det också, men det ser väldigt mysigt ut där inne!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Åå man sover ju så skönt i en husvagn :)
  Ibland tar livet en annan vändning och då bestämmer man sig för något som man inte trodde.
  Ha en fin måndag, Kram

  SvaraRadera
 3. Nya Alunrot =) Maken tittade underligt på mig när vi gick mot kassan på Rångedala i fredags, inte en Alunrot i kärran! Vad "felas" frun? Men aj gkom inte riktigt ihåg vilka vi köpte när vi var på Zetas och tyckte det var onödigt att riskera köpa dubbelt , vilket visade sig vara bra.
  Kan tänkta mg att det känns tomt i början utan vagnen men det är väl också att börja på något nytt ;P
  Kram gittan

  SvaraRadera
 4. Jo du, det finns en tid för tältning och en för husvagns/husbilsboende. Därefter blir det hushyrande och till slut hotell, man blir nämligen väldigt bekväm med åren!
  Alunrötter kan man inte gå förbi den här årstiden inte! Dom är ju så vansinnigt fina och precis som du säger, så jättestora!!

  SvaraRadera
 5. Ojdå, jag har inte ens fått börja mitt jag. Men hoppas sista natten med vagnen var bra ...

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Så mysigt det ser ut i husvagnen, men allt har sin tid och nu väntar kanske nåt annat trevligt! Hoppas nostalginatten blev fin!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 7. Förstår att det känns vemodigt o lämna vagnen,det är ett speciellt liv man lever i en husvagn.Både vi och djuren trivs,de känner väl att nu har matte o husse tid o kela med dom.
  Ha det gott vännen.
  Kramiz

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...