onsdag 31 augusti 2011

Onsdagsfundering

Här hemma har det stått still ett tag. Har haft bloggplatsen här i dörröppningen mellan vardagsrum och kontor mest hela sommaren. Arbetet har ju koncentrerats till badrummet (som inte är helt klart ännu) men man kan ju undra varför vi inte parallellt har jobbat med kontoret som är utanför...hm, har inget bra svar på den frågan. Kanske jag kan skylla på att jag måste invänta att lister kommer upp innan jag kan börja med målning och tapetsering.

Men nu är dom uppe sen ett par veckor tillbaka så nu har jag ingen bra ursäkt. Det är ju så extremt tråkigt med förarbete så det är väl därför jag har dragit mig för det...för om man väntar tillräckligt länge kanske den andra hälften tar hand om saken...:o) Fast han har ju å andra sidan hållit på hela sommaren med annat, som badrummet där jag ju inte gjort ett jota. Så lat det är vad jag är. Kanske kan jag skylla på att man vänjer sig, tänker knappt på att det ser ut så här faktiskt. Och sommartid är jag inte renoveringssugen, då är jag bara trädgårdssugen. Men nu kan jag inte skylla på det längre, nu får jag snart kavla upp ärmarna... Kanske skulle ta mig ut till Färgaffären, och börja kolla in tapeter, så kanske jag blir lite motiverad :o)

9 kommentarer:

 1. Hej!
  Känner igen så väl de tankarna, trist, tråkigt jobb med renoveringen och lusten är spårlöst borta! Men.. det brukar gå till en gräns och då kavlar man upp ärmarna ;)
  Hoppas du finner rycket!
  Lycka till! /Bea

  SvaraRadera
 2. Det är jobbigt när "lusten" inte infinner sig! Själv har jag inte längre nån lust att gå ut i trädgården och ta tag i något, för så fort jag bara tänker på det kommer det en skur.

  SvaraRadera
 3. Nu när hösten är här har min innefixarlusta tagit över i hjärnan totalt! :)
  Vi ska isolera golvet i ett rum, men den som ska göra det kommer inte förrän om en dryg månad. Jag kan inte hålla mig så tills vi kan göra grovjobbet så fixar jag med lulllullet. =)

  SvaraRadera
 4. Håller med om att förarbetet är förlamande trist!
  Man vill DIREKT!!

  Hoppas du hittar lite motivation och inspiration en halvmulen dag!

  Kram Annica - Vårt lilla bo

  SvaraRadera
 5. Dendär lusten... den behagar infinna sig precis när det passar den och inte alls när det skulle behövas som bäst =) Vi anlitade en målare för att få målat ett av trapphusen inne och det gick väl sådär... målningen är det inget fel på MEN han missförstod ett par små saker och det innebär mer jobb för mig och min lust för det finns inte alls! Han slipade och spacklade alla dörrfoder som INTE alls skulle målas så nu MÅSTE jag ju måla dem =( Trist när man köpt färdigmålade lister som snickaren (maken) vill kunna plocka ner inför en framtida omtapetsering och så spacklar målaren igen alla skarvar som han gerat så snyggt och spikhålen... nu går de ju inte att plocka ner utan får isf bytas ut igen. Det mesta av spacklet lyckades jag tvätta bort men sen hade han ju slipat foderna på ett par ställen redan... Hallen där uppe och trappen upp har alltså jättefula dörrfoder och inga golvlister, inget är uppsatt på väggarna och lusten, ja den lyser med sin frånvaro och har gjort det sedan i maj =(
  Oj, det blev en lång rdänga om att inte ha lust (f-låt) Ha det gott / Kram gittan

  SvaraRadera
 6. Det blir skönt när allt är färdigt iallafall . Förarbetet är ju väldigt tråkigt:-)) Vi köpte färg till vardagsrummet i somras och JAG tänkte vi skulle ha gjort på semestern MEN det hade ju inte kära mannen tänkt :-))

  Kram

  SvaraRadera
 7. Du är duktig du syrran. Skall tipsa en inredningstidning sedan om era fina hem.
  Kram och ha en fantastisk dag.
  Den äldsta ryssan.

  SvaraRadera
 8. Jag kan tycka att det är rätt skönt att vara lite lätt oorganiserad ibland och sen när det rättar till sig är det desto skönare!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 9. Hmm ja du så kan de vara ibland. Man vill inte alls göra nåt men såå helt plötslig så vänder de. och det kommer de att göra för dig med ska du se. Snart fiffar du i rasande fart. De finns ju så snygga tapeter i massor...

  Kram Lisa

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...