onsdag 23 januari 2013

En liten vitaminkick!

 
Ja, men det kan man väl kalla dem, de små primulorna!? Den finns ju i så många fina och glada färger! Tyvärr brukar jag inte kunna hålla liv i dem tillräckligt länge för att kunna plantera ut dem, utan jag får njuta av dem så länge det varar så här i stället... Fatet är från Berså.
Sen är det inte dumt heller med senaste numret av Drömhem & Trädgård, som ligger och väntar på mig där på soffbordet. Den har seglat upp på första platsen över mina favorittidningar, då den ju berör bägge mina största intressen. I många år tyckte jag bäst om Allt i hemmet men tyvärr har den ändrat stil så den köper jag inte längre. Men tur är väl det då att det finns andra, och man kan ändå inte köpa allihop...det finns ju en uppsjö av trädgårds- och inredningstidningar. På andra plats kommer faktiskt Expressens bilaga Leva & bo, som man numer kan prenumerera på. Den är lite billigare än andra tidningar och kommer en gång i veckan, så den brukar ligga här och vänta på mig när jag kommer hem på fredagar, det är en bra start på helgen!

5 kommentarer:

 1. Visserligen var jag på Linds igår och köpte lite blommor, men vi skulle på födelsedagskalas så det var inte till mig själv! Och inte vågade jag köpa något som skulle ligga i bilen i massor av timmar, för jag var dessutom hos frissan och klippte mig. Mina "alternativ-frissa" som jag nu går varannan gång till. I morgon ska vi ha ett par gäster här, så kanske man får några blommor då.....

  SvaraRadera
 2. Sådana vackra "kickar" behöver vi alla nu, sen mår man gott.
  Ja det är svårt att få vårprimulan att trivas inne, primulan gillar
  att vara ute där det är svalt.
  Ser att du redan fått in lite fjärilar oxå. *fniss*
  Njut av "kicken".

  SvaraRadera
 3. Skönt att du känner dig bättre och med sådan vitaminkick så piggnar man till på nolltid...så underbar...=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 4. Gott att ha en ny tidning att froosa i! Jag håller med dig om att Leva och bo är en bra tidning. Så kommer den ju ofta också ;o) jag prenumererar på den jag också. Nu till helgen kommer en bloggvän att visa sitt hem i den. Maries "Nostalgi och Romantik"
  Ha en bra fortsatt dag!

  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 5. Drömhem &trädgård tillhör oxå en av mina favoriter,precis som Leva o Bo.Sen prenumererar jag på några st. till.

  Vita Primulor o pärlhyacinter har ersatt hyacinterna hos mej,förutom alla tulpaner o rosor.

  Ha det gott vännen

  Kramiz

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...