söndag 16 februari 2014

I alla möjliga färger

Fick en sån härlig tulpanbukett i fredags - i alla möjliga färger! Det är inte vad jag själv brukar köpa, men det ju en riktig vitaminkick med alla dessa färger tillsammans! 


Så härligt med en massa blommor i huset - dels köpte jag ju några själv i förra veckan men så fick jag fler i fredags också! Tänk, blommor kan man aldrig få för många av... (hm, det talar för att jag skall fira min årsdag i höst, vi får väl se hur det blir med den saken...) I bakgrunden ser ni bordsdekorationen från i fredags, som dottern hade pysslat ihop, som nu får hänga på gardinstången i stället. 

Så här såg dukningen ut. Det var röda och rosa hjärtan i papper som hon satte ihop som en girland, något jag sett på nätet förstås-vart annars...;)  
Bordet var förstås smyckat av  hjärtan av allehanda slag. Det vita hjärtat är från Hjärtfabriken. Skall väl egentligen hängas på väggen men det har inte blivit av ännu, men det passade ju bra så här med! 

Nu är det skön söndag med band annat OS på teve - undrar om det dagens stafett blir lika spännande som igår? Och så skall det bakas semlor...;)

6 kommentarer:

 1. Stafetten är spännande:)! Vacker bukett. Och nu påminner du mig om att jag ska köpa hjärtan på tråd och plättar i luften.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Jamen, hur spännande kan det inte vara! Drama idag igen - jag får glädjefnatt av att dom är så duktiga! Och när Nelson tappade skidan i början, då trodde man ju att det definitivt var kört - helt fantastiskt. Jag njuter av dom här stora tävlingarna!

  Men vilket fint kalasbord, så vacker dukning. Vilken duktig dotter du har, nu fick jag lust att ha kalas med hjärtan och det var så snyggt alltihop!

  Kramar
  Agneta

  SvaraRadera
 3. Trevlig girland som bordsdekoration och visst är dom tulpanbuketterna härliga, man blir glad av dom karin

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig hjärtlig dukning, med hjärtan och allt . . . .
  Fiffigt att sen hänga upp girlangen på gardinstången, hmm . . . ska nog 'apa' efter
  men med andra färger. Att 'knycka' idéer ifrån varan på bloggar är väl okej ? !
  Jag gillar att göra lite trevliga dukningar inför någon bjudning, man äter ju även med ögonen innan maten serveras.
  Ha en skön vecka, kram/ Eva

  SvaraRadera
 5. Så fint det blev! Roligt, vackert och annorlunda. Tack för tipsen!
  /E

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar dukning, man blir hjärtans glad ända långt in i själen! Ska kanske stjäla idén tills på fredag då vi ska ha några vänner här!!
  kram/Susie

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...