lördag 8 februari 2014

Inte en dag för tidigt

Nämen se vad som har hänt! Om ni kikar noga så ser ni att dammsugaren har fått en alldeles egen plats i en garderob! Ja, det skall till ett erkännande här på bloggen för att man skall ta tag i problemet. När det kom på pränt häromdan insåg jag att jag måste göra nåt åt det. Så det blev en grundlig genomgång/rensning/flytt av prylar till källaren, där jag kan ha sånt som inte används så ofta. Så efter ett liv i "exil" sedan vi gjorde om  förrådet till badrum fick dammsugaren äntligen en egen plats, så lätt var det! 

Ja, som ni ser är en liten ynka garderob vad som finns i denna hall. Vi har länge pratat om att bygga en garderob innanför dörren, men ni ser elementet va? Det måste ju bort i så fall, och innan det kan tas bort måste ju golvet rivas upp och golvvärme läggas i. Så ni förstår att det inte är gjort på en kafferast, och det är inget som har varit eller är prio 1 heller. Ja ja, vi får se om det blir nån garderob nångång i framtiden! 

9 kommentarer:

 1. Du, tänk bara på att det spelar ingen roll hur mycket plats man har - det räcker aldrig till ändå! Man skaffar sig bara mer grejor.....
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 2. Här finns det plats men ändå står dammsugaren framme jämt. Tom kontakten sitter i jämt:)) Men numera döljer jag den lite bakom ett draperi iaf;)

  Kram Teres

  SvaraRadera
 3. Bra förvaring får man aldrig för mycket av, jag skulle nog behöva rensa lite för att få plats med mera garn :) Fyller varje tom yta med nya nystan som måste följa med hem efter besök i garnaffären.
  Ha en bra dag.
  Annika

  SvaraRadera
 4. Det blev ju jättebra och det är som du säger, ett erkännande på bloggen och man känner trycket!!! Fast jag har inte erkänt slangen som ligger under sängen ännu! Jag tycker förresten att bland det finaste som finns är sådana element som ni har i hallen, dom är liksom hälsosamma, ta inte bort det! Det är lite kult!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Här finns utrymme. (Kanske ska skriva fanns) men den står framme konstant. Kontakten i som hos Teres.
  Den används flitigt var dag så det känns meningslöst att ställa undan den. Blir några hårbollar var dag med tre katter ;)

  SvaraRadera
 6. Vi har löst kläd och annan förvaring med skjutdörrsgarderober. Så smidigt, bara montera skenor på golv och tak, ett par stolpar att fästa överhylla i, i med skjutdörrarna. Väldigt bra, vi tog våra från skånska Byggvaror. I den vi just nu monterar ska tom vår dammsugare få en fin plats tillsammans med strykbräda och massor av kläder i övriga delen( över 4 m är denna) Kan det va´en lösning för er? Finns tom för snedväggar...
  Tips från mig.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 7. Dammsugaren har en egen plats i vårt städskåp. Håller med föregående, skjutdörrar är toppen. Förvaring är alltid ett problem, just för att man vill ha så mycket saker. Bra jobbat! Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 8. Ja då får man gratulera er dammsugare :) fastnade just i slangen till vår i hallen, ha en bra fortsatt helg Karin

  SvaraRadera
 9. Saker och ting har ofta en tendens att bli som ett femtonspel. Gör man det, så måste man göra det. Så är det lite i trädgården också, men där är det en del av charmen.

  Kram, Karin

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!