söndag 8 februari 2015

Jo, tack det går bra!


Måste bara uppdatera er med hur det går med virkningen, som är en av orsakerna till den något färre frekvensen av blogginlägg. Jag "anmälde" ju här när jag startat mitt "årsprojekt" som jag trodde den skulle bli, min mormorsfilt. Ja, nu har vi ju inte sett det färdiga resultatet ännu, men jag har minsann virkat varje dag sen jag började, sånär som på en kväll då jag var ute och roade mig istället. Men annars blir det minsann 2,5 i snitt varje kväll, jag tycker det är rätt duktigt om jag nu får säga det själv ;) Sen har de en tendens att bli mindre och mindre i storleken, så jag lär inte kunna använda de första jag gjorde... (typiskt mig, ni skulle sett de raggsockor jag gjorde när jag gick i grundskolan, vi höll på att skratta på oss när de vara klara, den första var kort och bred jämfört med den andra som var mer normal...de finns dock inte kvar till beskådan!)

När jag inte virkar så går jag på fotokurs. Och så grälar jag lite med Netonnet. Orkar inte dra alla detaljer, men kameran jag köpte kom i trasig kartong, varför en till skickades som kom mot postförskott, istället för mot faktura som han lovat på kundtjänst, och jag hade inte lust att lägga ut så mycket pengar för en kamera, när jag redan betalt den första, varför en till skickades, som också kom i trasig kartong... suck, och nu vill de inte sända ut fler, utan jag skall avgöra om det är nåt fel på den! Jag tänker som så, att just nu verkar den funka, men vad vet man om det är nån liten pillimoj inuti som kan vara sönder och som inte visar sig förrän i ett senare skede,.. Men nu orkar jag inte kriga mer, utan skickade tillbaks kamera nummer två idag, och behåller ettan, och hoppas den håller....

I vilket fall som helst, den är skön att ta kort med, och här har jag förevigat dagens bak, Jo, jo, semmelbullar blev det, det är ju liksom dags för det! 

11 kommentarer:

 1. Vad duktig du är. Gillar färgerna på dina mormors rutor. Min sjal den ligger här nedkastad i en låda och bara halvklar. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Det där kommer ju bli jättefin när den är klar. Fina färger. Själv har jag bara provat att virka tre rutor, och alla blev runda och då gav jag upp...

  SvaraRadera
 3. Så många du hunnit med! Det är trevligt att ha något för händer under vinterkvällarna. Det blir säkert en gullig pläd!

  Önskar dig en bra vecka.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Fina rutor, men vilken otur med kameran. Hoppas den är ok i alla fall.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 5. Så fint det blir och snacka om att vara flitig med virknålen!

  Osis med kamerastrulet, jag hoppas den är okej nu då och ger mycket glädje framöver.

  SvaraRadera
 6. Vilka tjusiga virkade fyrkanter till "mormorsfilten" .Gillar färgvalet, helt i min smak!
  Och bråka med nätförsäljare tillhör inte mitt favoritjobb. Peppar peppar har dom stora inköp vi gjort hitintills (senast en TV) funkat bra. Däremot så ringde Rolle idag och klagade på ett par skyddsstövlar han köpte i höstas. Dom har redan spruckit - på ovansidan!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 7. Ser jättefint ut!!
  Kul med ny kamera, men trist att behöva bråka. Jag handlar all teknik på en annan kedja där jag (hittills) inte har haft problem med att byta/reklamera. En del företag är tyvärr mindre kundvänliga än andra.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 8. Nu blir jag jättesugen på att sätta igång med mormorsrutor jag också. Har aldrig testat det. Men hur svårt kan det vara?!
  Väldigt snygga färger du valt också.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 9. Hembakade semlor... Mums! Kanske skulle göra några? ;)
  Vad jobbigt att bråka om såna självklarheter. Förstår att du är betänksam! Dålig service, tycker jag. Har också bråkat om en trasig kartong en gång, och där handlar man ju inga fler gånger... Hoppas verkligen att den håller.
  Vad kul med virkningen däremot! Ska bli spännande att se ditt färdiga resultat.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 10. Snygg färger, mormorrutor får mig att tänka på min ständigt virkande mormor. Jag har fullt med dukar, lakanspets och förstås en mormorsfilt. Själv har jag börjat virka igen på mitt sängöverkast, som skulle vara färdigt tills vi flyttade ihop (1984) sen blev det framflyttat till innan bröllopet (1988), nu får det väl bli innan pensionen (bäst att ta till lite extra tid ;). Kram Anette

  SvaraRadera
 11. Oj vad du är aktiv, så fint du virkar också.
  Att du hinner allt, imponerande!
  Ha det gott, kram Ewa :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...