onsdag 17 januari 2018

Åter till det rosa


Det tar alltid sin lilla tid för mig, att "boa" in mig igen efter att julsakerna tagits bort. Vill ju inte ha det precis som det var innan, och inte kommer jag ihåg hur jag hade det exakt heller, för den delen. Men det fick i alla fall bli rosa kuddar igen i soffan. Och när jag läser inredningstidningar så inser jag att jag är rätt på det - ja, plötsligt händer det! Årets trendfärg är tydligen rosa i olika toner. Övriga trender är bland annat naturligt och jordnära, sammet och stora gröna växter. 

Hittade världens gosigaste pläd i smutsrosa på Mio, och den passade ju perfekt här! 


Efter att de första bilderna togs kom jag på att det ju skulle vara stora växter också, så då satte jag tillbaka den här Monsteran, som stått på annan plats över jul. Så här har jag alltså lite naturtoner (lådan), rosa kuddar varav några är i sammet, och en stor växt - japp, då var man trendig då! 😆

6 kommentarer:

  1. Japp! Då är du trendig :D

    Och otroligt snygg är det oxå!

    Jag läser aldrig inredningstidningar även fast jag egentligen är intresserad men jag vill ha min egen stil. Hur jag än gör tenderar det till att bli grönt i alla nyanser. Dock inga inomhusväxter för fast jag är intresserad av växter så kan jag inte klara inneväxter! jag tar tom. kål på svärmorstungor och garderobsblommor :)

    //Veronica

    SvaraRadera
  2. Mmmm.....lyxigt rosa, men kan du har det så där ljust och fräscht fast ni har både hund och katt!?
    KRAM
    Susie

    SvaraRadera
  3. Våren har ju redan kommit till dig! Fräscht!

    Må gott.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  4. Jättefin och vårigt hos dig. Aldrig fel med rosa.
    Vi köpte en helt ny dammsugarmodell från Electrolux Ultraone Deluxe. Vi har haft Miele innan, men ej varit nöjda, så nu blev det Electrolux.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Helt rätt med rosa och visst är det en fin färg, en färg att bli glad av :)
    Alltid lika kul att kika in till dig!
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!