måndag 8 januari 2018

Varmt om fossingarna

 
Tomten kom med ett fint lammskinn till mig, har inte riktigt bestämt var jag vill ha det, men det lutar åt att det får ligga här inne i badrummet. Det gav en ombonad och mysig känsla tyckte jag! 

Jag fick också nya handdukar, gråa och fräscha! 


Här är några som tydligen håller med mig, om att det skulle va mysigt att skinnet ligger här! 

6 kommentarer:

 1. Så fint det blev med lammskinnet på golvet i badrummet. Grått är en fin färg till vitt och jag ser att några tyckte om att skinnet låg på golvet:). gun

  SvaraRadera
 2. Superfint! Vilket fint badrum...ja min primadonna har ett eget fårskinn i sin stol, mjukt och gosigt du vet :)
  Önskar dig en fortsatt skön vecka nu, dimmigt och trist idag.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Mysigt badrum! Vi får ofta vatten på fel ställen på grund av fel lutning. Mattor är liksom inte så bra då. Fast ett fårskinn ser ju cooosy ut. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 4. Verkligen snyggt fårskinn! Jag vet inte hur Santos skulle reagera på ett skinn. Penny fick ett av grannen, ett gammalt långhårigt som vi fick lämna in för tvätt först. Tidigare ägaren var rökare! Hon bet i fällen så hon hade långa hårtofsar som hängde ut ur munnen. Till slut fick vi lägga det i hallen i en stol som hon aldrig hoppade upp på, men hon lyckades tydligen bita i det ändå upptäckte jag en dag. Då åkte det ut.....(röklukten gick inte riktigt bort, så det var ingen direkt förlust).
  Det enda vi har nu är en jättefin stolssits/kudde till vår italienska gallerstol/fåtölj och den vågar Santos inte hoppa upp i. Och ärligt talar verkar han inte intresserad så man kanske skulle testa med en fäll!?
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 5. Det blev jättefint! Passade ju jättebra ihop med handdukarna också!:-)

  Och som du själv säger så tycker missarna också att det blev bra!
  Kram/ Maria

  SvaraRadera
 6. Vilken snäll tomte! Viken lyx att lägga ett fårskinn på toan... tror inte det ligger kvar nu? Såklart kissarna väljer att vila där, säkert värmeslingor under också.
  Önskar att jag hade ett sånt fint badrum...

  Ha en trivsam helg!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...