onsdag 2 december 2009

2 december - lucka 2


Min orkidé - som jag lycktats hålla liv i sedan i september....(rekord) - har fått lite julpynt i krukan. Jag har av någon anledning lite svårt att få orkidéer att trivas hos mig, men den här har jag vårdag ömt, den har fått lite rumstempererat regnvatten varje söndag och det verkar den gilla...=)

6 kommentarer:

 1. Jättefin blomma, de vita är extra vackra tycker jag.. ha en bra dag.. Moa

  SvaraRadera
 2. Ståtlig blomma, se så vacker. Min har också blommat ovanligt länge och jag känner mig givetvis väldigt tacksam över det. =)

  Nu har jag julbakat, så alla dagar innan jul är räddade, haha.

  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 3. Kul med adventskalender!
  Så vackert orkidén blommar! / Irene

  SvaraRadera
 4. Vacker blomma....Jag själv har svårt att sköta dem men ett bra tips med regnvattnet. Fint med lyktan bredvid. Kram Lena/isis

  SvaraRadera
 5. Jag är urdålig på orkidéer fastän så många säger att det är så lättsam blomma... Har hört flera som säger: Vattna en skvätt varje söndag bara. Söndag? Och så har jag vattnat den på en tisdag eller så, men nu när även du lyckas med just söndagarna får jag allt ta mig en funderare. =)
  Mina barn har paketkalender. För varje år blir det fler och fler aktiviteter i paketen, men det blir också mycket mera planering eftersom pepparkaksdegen ska vara färdig till den dagen det står pepparkaksbak på lappen osv.

  SvaraRadera
 6. Så vacker och visst är det ett litet pyssel med orkideérna. Lyckas man med en ny blomning är det en liten belöning för god omsorg ;)
  Ha det gott! /Bea

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...