fredag 12 februari 2010

Äntligen helg!

Nu skall jag snart sjunka ner i soffhörnet, men hinner med ett litet inlägg först. Känner mig trött, men skönt trött! Kom lite sent i säng igår efter en mysig kväll med tjejkompisar. Idag har jag gått fram och tillbaka till jobbet (inalles 7 km promenad) sen blev det storhandel på Ica, då jag även hittade de här läckra tulpanerna! Hem och fika, och sen i väg på Body Pump. Så nu, efter fredagstacon, är jag som sagt skönt trött, och ser fram emot Let´s Dance, fredagkvällarnas höjdpunkt!
En annan höjdpunkt så här års, är ju tulpanerna! De här jag köpte idag är svagt rosa, med en lite skarpare rosa strimma i kanterna.
Efter några timmar hemma i rumstemperatur, har de nu slagit ut lite mer, men nu är inte ljuset det bästa att fota i. De får bli mitt blommiga fredagsbidrag!
Trevlig helg!

8 kommentarer:

  1. De ser helt underbara ut, tulpanerna . Tänk va´mycket oilka sorters färger och former det finns i tulpan världen. Önskar dig en trevlig helg. Kram

    SvaraRadera
  2. Efter en härlig kväll med tjejerna så kan det vara förståligt om man känner sig lite trött och även värt det. Du har gjort dig förtjänt av soffhörnet efter promenader och body pump. Vackra tulpaner.
    Önskar dig en riktigt skön fredagskväll.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Härligt med "våra träffar"=guld värda!!
    Ha en skön helg!
    Kram Namnen

    SvaraRadera
  4. Söt färg på buketen och det är faktiskt riktigt svårt att fota inomhus när det skymmer.
    Hoppas du får en avkopplande helg och mycket egen tid som vi behöver då och då.
    Kram /Bea

    SvaraRadera
  5. Inte konstigt att du känner dig trött efter all den motionen. Visst är det skönt att krypa ner i soffan på fredagarna - särskilt när man har lite nya blomster på bordet. Ha en skön och vilsam helg!

    SvaraRadera
  6. Oj så mycket motion på en gång.. kan det vara nyttigt.. ?.. *skratt från en som kämpar för att röra sig*.. men förstår att du känner dig nöjd och trött på ett bra sätt.. Ha en skön och mysig helg..Moa

    SvaraRadera
  7. Mycket motion, härligt! Då var det säkert skönt att sjunka ner i tevesoffan en stund.

    Dina tulpaner har så fin färg! Lite svalt pastelliga så där.

    Om någon dag ska jag tipsa dig om hur vi gjorde när vi åt tacos igår. :)

    Ha en skön fortsättning på helgen!

    SvaraRadera
  8. Både tacos och fina tulpaner hade du gjort dig förtjänt av.Ha en bra lördagskväll också. Anita

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!