onsdag 13 april 2011

KöketIdag tänkte jag visa en liten del av köket! Äntligen är tapetseringen klar, men ännu kvarstår lite detaljer som tavlor, och så gardiner som jag har beställt men som inte hunnit komma ännu. Men tallrikshyllan från IB Laursen, som jag köpt hos Jordgubbar med mjölk, har kommit och jag går här lite fram och tillbaka, ställer dit och tar bort och flyttar om, men just nu ser den ut så här!

Ni som har följt min blogg vet ju att jag är en velig sort, som när jag precis skulle till och börja måla tydligen inte hade bestämt mig om färgvalet på panelen...

Eller egentligen hade jag gjort det, jag hade köpt tre liter gråbeige färg, som från början skulle vara till tapeten Stephen från Sandberg. Men så blev jag tveksam till den tapeten, och hittade Selma, även den från Sandberg (dom har såå många fina tapeter..!) Jag målade upp färgen på en bräda och tog med till färgaffären och kollade mot Selma, och jo, det skulle funka, så jag beställde tapeterna. Men väl hemma så provmålade jag en bit panel och höll upp tapeten emot, och nu funkade det inte. Ja, ni hör hur jag håller på... så hastigt och lustigt bestämde jag mig för att panelen fick bli vit istället.

Och som ni ser så behöll jag kökssoffan trären. Hade panelen blivit beige så hade soffan fått bli vit, men nu tycker jag den gör så att intrycket i köket blir lite varmare.

12 kommentarer:

 1. Det är lätt att vara velig när det finns så mycket snyggt! Det ser jättefräscht ut och jag tror nog det var bra att soffan fick vara "träfärgad" så sticker den ut lite från väggen och visst ger den värme! /kram Anette

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Det där blev jättefint.

  Det är bättre att tänka till en gång till innan, så blir resultatet desto bättre.
  Önskar dig en fin dag.

  SvaraRadera
 3. Det blev jättefint!
  Du är väl inte velig, du är NOGA med färgvalet och det är ju en otrolig skillnad. Och det ska man vara tycker jag!

  SvaraRadera
 4. Ja, det blev mycket fint! Det är ju bra att man tänker noga efter vad man ska göra och då sparar man både tid och pengar. Jag är glad över att du inte målade soffan, alltför många möbler är vita nuförtiden och vitt, det kan ge ett kallt intryck!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 5. Vad jätte fint det blev. Kul att ha renoverat. Vi har också vår gamla furusoffa omålad och är jätte nöjd med det. Kramar

  SvaraRadera
 6. Fiiiint!!
  Jag får se det "live" imorgon!
  Kram Namnen

  SvaraRadera
 7. Ah! NU vet jag varför jag inte renoverar !!! Jag skulle ju inte lyckas bestämma mig för färger och tapeter och sånt...!! =)

  Fint ni har det i köket!
  Och tallrikshyllan är ju som gjord för att möblera om på ideligen...!! =)

  SvaraRadera
 8. Fin tallrikshylla och jag gillade det rosa fatet. :)) Må så gott. Kram

  SvaraRadera
 9. Eftertänksam är ett bättre ord än velig, min vän! Snyggt blev det och hyllan pryder sin plats!

  Glad vår!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 10. Så snyggt! Jag gillar små ställen, en liten hylla eller så, där man enkelt kan byta ut lite prylar efter årstid eller humör. Din tallrikshylla blir jättefin!

  SvaraRadera
 11. Hello, I'm stopping over via Saturday Show Off, to tell you this is a lovely plate rack! Sooo pretty! Have a wonderful week, xxx tami

  SvaraRadera
 12. Vilket underbart kök och vilken inspiration din blogg bjuder på! Vi är i full gång med att renovera vårt nyinköpta 1800-talshus och du gav mig massa härlig inspiration!
  Bloggar också om hem och inredning, titta gärna in :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...