söndag 13 november 2011

Fars dag!

Idag grattas alla pappor, farfädrar och morfädrar runtom i landet. Är det ännu slipsar som gäller nu förtiden?  Själv grattar jag min med kakor och blommor.

Hoppas ni har en skön farsdagssöndag!

7 kommentarer:

 1. Slipsarnas tid är förbi! Min Pappa är i Skåne så det blir inget firande där i dag. Här hemma så blir det en god middag alldeles strax. Kakor och blommor är fint, jag brukar ge min Pappa Dajm, hans favoritgodis. Kram!

  SvaraRadera
 2. Vi har inte så många pappor att gratta men maken brukar bli bjuden på en god bit mat och tårta/paj. Vi anser nog att det mest är butikernas dagar (säger butiksägaren "hahaha")
  Kram gittan

  SvaraRadera
 3. Hej! Vet inte hur det är med slipsarna numera och numera har jag ingen att fira sedan några år tillbaka! Härhemma brukar vi ha en dag av mys,gemenskap och god mat då maken uppskattar det mer än presenter:)
  Vissa år har jag låtit bli att kupa rosorna och idag blev det inte av heller! Troligtvis kupar man för att ympstället på rosen ska komma ännu längre ner ifall det blir en riktigt kall vinter.
  Kanske inte så nödvändigt i zon 1 som här längre norrut.
  Ha en fin fortsättning på söndagen!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Uppskattas säkert ännu mer än en slips! Kakorna ser riktigt smaskiga ut!!

  Kramar Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Sonen hade gjort en papperslips som kort åt pappa på dagis : ) Men, någon riktig blev det inte..

  SvaraRadera
 6. Ingen av oss har någon pappa kvar i livet och gubben min är ju inte pappa, så det blev inget firande igår. Men...idag fyller han år så då ska vi fira lite. Men bara LITE!
  Han ska få sin favoriträtt; Scampi Indiana - fast han vet inte om det ännu. Annars blir det inget mer firande, han har avsagt sig all uppvaktning - även från mig!

  SvaraRadera
 7. Vilken fin och bra present!!

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...