tisdag 15 november 2011

Vår matplats


Igår fick ni en liten sneakpeak över nya kuddarna och dynan i kökssoffan. De randiga kuddarna och fuskfårskinnsdynan har jag sytt själv, kudden med text är köpt på Åhlens. De färgglada hade jag sen förut, och de kommer från Village.
Väggklocka från Gårdby Kafe- och lanthandel på Öland.

...och en ny lykta har det också blivit. Jag tänkte först ha den utomhus, men den kom visst inte längre än här till fönstret. 
Sommaren blev visst ovanligt lång i år, för än blommar Mårbackan, och den får stå här någon vecka till, tills det är dags för julblommorna, för det är ingen idé att skaffa något mellanting nu.

10 kommentarer:

 1. Hej!
  Väldigt mysigt i ditt kök!

  Suck...jag får ngn slags "vill ha gjort" känsla när jag ser alla trevliga och mysiga inredningar hos var och en ;)

  Ha en fin dag! /Bea

  SvaraRadera
 2. Va fint du har! Där skulle jag gärna slå mig ner och äta nåt gott en fredagskväll. Det ser så trivsamt och mysigt ut.
  Ha det så bra! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Tänk vad du pysslar och ändrar och fixar hela tiden! Jag skulle också vilja sätta igång nu med kontoret, men eftersom badrummet som gränsar till det ännu inte är klart (grrr) så är det ingen idé förrän hantverkarna är klara. Under tiden hinner man ju dessutom ändra sig 100 gånger, inte bra!!

  SvaraRadera
 4. Trivsamt och snyggt! Gillar den fina soffan och de vita pinnstolarna till. Köket är en härlig plats, mina pelargoner är riktigt fina de med. Kram!

  SvaraRadera
 5. Ser jättemysigt ut. Härlig med fårskinn även om det är fusk. Säkert mer "spillvänligt" då;-)
  /Anette

  SvaraRadera
 6. Vilket jättemysigt kök. Vart får man tag på "fuskfårskinn". Blev sugen på att stjäla din idé.

  Ha de bäst !!
  Nilla

  SvaraRadera
 7. Så mysigt du har det i ditt kök. Blir lite sugen på att sätta upp gardiner i mitt kök nu... :)). Ska nog kolla in lite olika hissgardiner.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Mysig matplats och fin taklampa är själv på jakt efter ngt liknande, men det verkar svårt att hitta exakt det man vill ha...

  SvaraRadera
 9. Och där kan jag tänka mig att sitta och äta mina måltider, jag pixar på raken en plats i soffan så att jag sakta kan glida ner till liggande efter maten. Och då får gärna den lilla pissen komma och ligga på mig och purra......Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Mysigt!
  Var får man tag på fuskfårskinn?

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...