onsdag 20 november 2013

November äro grå - eller?

En rabatt i förfall, kan man kanske uttrycka det... så känns det i alla fall när man skall presentera månadsbilden över Päronrabatten, som jag dokumenterat hela året. En sista bild återstår efter denna, blir det en vit bild månne..?
 

Än blommar i alla fall några tappra små blommor, en höstanemon och en ros, och det känns lite underligt att det är advent i nästa vecka!

men i den numer ganska bladlösa purpurapeln lyser (jul?)röda härliga bär!

4 kommentarer:

 1. Härliga representativa bilder för november! I alla fall årets - förra året kom snön redan i slutet på oktober och låg kvar till april. Jag hoppas verkligen att den här vintern blir betydligt kortare - och gärna grön!!

  SvaraRadera
 2. Årets november är speciell! Och härlig. Och fantastisk. Jag tror det blommar lite här också, ska ta en runda och kika efter!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder, jag hittar också en del små överraskningar i både trädgård och ute i naturen, för en vecka sedan hittade jag lingon som lyste så fint röda i lingonriset.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Jo jag tycker november är grå -- kan det bero på att jag 'tänker grått'. Men visst finns det små ljusglimtar här och var, särskilt när du visar upp dem så här fint. Men dina tankar är kanske ljusa -- november kunde jag 'gå i ide'. om jag kunde.
  Men snart är Advent här den tiden kommer att flyga iväg med allt kul som ska göras.
  Hos oss kom lite snöpuder från ovan i onsdags, då blev allt ljust och glatt en dag.
  Om jag har en jobbdag från kl 7 till kl 16, -- då är det mörkt både morgon o kväll när man åker o kommer hem, att gå trädgårdsrundan blir inte då. Nu är jag också ledig helgen.

  Tack för fina bilder och ha en skön helg, kram/ Eva

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...