söndag 11 maj 2014

Regn = soffdag


Det blev en regnig innesöndag på soffan. Hela 18 mm har vi fått de sista dagarna och det var välbehövligt, även om det gjorde att jag inte fick "trädgårdera" något. Maken tyckte jag kunde gå ut ändå, och slutföra mitt stenrabattprojekt, fast det småregnade, men nja, riktigt så nördig är inte ens jag, att jag står ute i regnet och "håller på" i rabatterna. Nej, trädgård skall vara roligt och mysigt, och i regn är det inte speciellt mysigt...

Tog i alla fall en liten runda (för att kolla regnmätaren) och såg att Luktolvonet håller på att slå ut. Om ni vill ha något som doftar starkt och gott, då skall ni välja Luktolvon...mmm! 

Sen gick jag tillbaka till soffan, pläden och katterna och kände mig lite slapp och onyttig igen. Men det kan man väl få göra någon gång det med! 

7 kommentarer:

 1. Visst är det skönt att mysa i soffan ibland. Själv har jag varit på trädgårdsmässa. Blött men jättekul.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 2. Soffdagar är sköna då och då tycker jag. Här har det inte regnat mer än att vi kunnat vara ute idag. Under de små korta skurarna gick vi bara in i Lugnet.

  Ha en bra ny vecka!

  SvaraRadera
 3. En innedag när det regnar kan vara väldigt mysigt! Vi har också fått en hel del regn de senaste dagarna och jag riktigt ser hur nöjda växterna är med det!
  Ha det gott!
  Annika

  SvaraRadera
 4. Lite soffkuddar är nog bara nyttigt.
  Ha det bäst. Åsa

  SvaraRadera
 5. Nej, gegga runt i regnet är inte så himla kul. Men regnet är välbehövligt här också. Lite lurigt väder har det varit här i helgen. Varenda gång jag skulle gå ut, öppnade sig himlen.

  Jag har bara en annan sorts olvon, och den drabbas tyvärr av några larver varje vår som äter upp blad och blommor. Så himla trist.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 6. Nej, det är inte roligt att vara ute i trädgården när det är blött och kladdigt. Då måste man vara på riktigt gegga humör för att tycka det är kul. Man drar ju in hela leråkrar och det är så där lagom roligt. Dvs inte alls. Nu har vi fått regn här och nu räcker det snart. Nu är det grönt och fint och lite värme och sol på det så blir det riktigt bra!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Lite mysigt då och då med regn tycker jag. Då får man vara inne och pyssla lite i stället... Har passat på att rensa lite och målat ett par tavlor!
  Önskar dig en fin vecka!
  Eva

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...