onsdag 28 maj 2014

Sommar eller höst?


Ja, ena dagen är det sommar, bikini på och pust och stånk så varmt det är! Och nästa dag fryser man, stänger fönsterna och drar på sig kofta igen... Inte lätt hur man skall förhålla sig, men jag tar dagen som den kommer och i helgen som gick planterade jag några sommarblommor, för det var ju sommar!  Bland annat blev det några petunior i mjölkkannan. 


...och utemöblerna har kommit på plats, sedan någon vecka tillbaka, och här var skönt att sitta och fika i helgen må ni tro!

Men som sagt, helt plötsligt försvann sommaren i måndags... Men vi får hoppas att den snart kommer tillbaka. Speciellt nu när det är ledigheter på gång igen! Den här veckan är inte dum, jag jobbade bara måndag och tisdag, och nu är det redan "helg" igen ;)  Jobba två dagar, ledig fem, fler såna veckor tack! 

4 kommentarer:

 1. Ja det kan man undra..........vi hade bara 3 grader i morse..........lite fräckt av vädergudarna att lura oss så ;) Blir lite avis på din fina mjölkkanna. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Det svänger verkligen vädermässigt! Vi hade strax under tio grader imorse och när man gick i bikini hela dagen i måndags så lockar vinterjackan idag... men nån måtta får det ju vara ;)
  Kram gittan

  SvaraRadera
 3. Det är inte bara Sverige som har dåligt väder. Här i Wales duggregnar det och är kallt, tycker jag, 14 grader. Vill ha sol och vandra omkring i min trädgård och njuta av det vackra.

  SvaraRadera
 4. Åh vad snyggt det blev på uteplatsen! Har din gubbe kommit hem med det nya tillskottet till djurparken? Verkligen tufft att köra 260 mil så jag förstår att du är orolig.
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!