lördag 20 december 2014

Nu taggar vi jul!

Ledigt innan jul, det är grejen det! Nu smyger sig julstämningen på, julmusiken flödar och från köket doftar det julbak. Jag bakar andra omgången lussebullar - ja första omgången är snart slut... sen blir det ombyte i hyacintkrukorna, andra (!) omgången har blommat över. 
 Ny kökshandduk som jag fått i tidig julklapp, och stjärna som yngsta dottern har knåpat ihop.
Sen är det dags att flytta undan krukan med tallris, och bära upp granen från källaren! Sen tror jag minsann jag skall ta upp några tomtar till, från jullådan också. Tog bara upp tre stycken till advent men man kanske skulle ta och tomta till det lite mer... för nu taggar vi #jul!

4 kommentarer:

 1. Här blir det saffranspannacotta idag :). Visst är ledighet före jul perfekt. Man hinner varva ner och känna in stämningen. Allt med saffran doftar ju så gott.
  Andra omgången hyacinter har blommat över här. Imorgon ska jag köpa nya.

  Kram

  SvaraRadera
 2. sweetest decoration, soooo lovely !!! beautiful holidays wishes angie

  SvaraRadera
 3. Åhh! Va mysigt det låter!

  God Jul! Kram Ewa :)

  SvaraRadera
 4. Så juligt och fint du har gjort! Jag får ta och gräva fram mina julgrytlappar så kanske det blir lite jul här också! Och fina paket, tänk om man hade fått ett sådant ändå och julkorten är jätteläckra. Och så har ni haft frost, fusk! Här bara regnar det och regnar, men vi har ju tak över huvudet så jag ska inte klaga.
  Agneta kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...