tisdag 17 mars 2015

Favorit i repris!

Känner mig som en lite dålig bloggare just nu. Har inte så mycket nytt att visa, vare sig inne eller ute. I helgen som gick var det visserligen fint väder, men jag kände mig inte pigg så det blev mycket soffläge och inget trädgårdsarbete alls... Kanske har drabbats av ladingsdinglu...? *
Har ju i och för sig redan visat några penséer, men i brist på annat som blommar hos mig, får ni se även den planteringen som hamnade på trappan på framsidan. Även här blev det alltså penséer och påskliljor. 

...och en liten pensé hamnade här i jorden, som sagt, i brist på annat som blommar... för annars är det rätt grått och brunt just nu...

Förutom julrosen då, som ännu håller ut! Men julen varar ju ändå till påska vet ni väl! 

*vårtrötthet på gotländska

9 kommentarer:

 1. Vilken underbar rosa julros! Och penséer älskar jag ju, så dom kan man inte se sig mätt på. Idag eller i morgon ska vi åka till Jonas i När och köpa några, men vi väntar på en leverans innan vi kan åka hemifrån. Vår tvättmaskin sa upp sig förra veckan och vi har blivit aviserade leverans av den nya idag mellan 09.00-17.00 - så här sitter man!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Haha, vilket roligt ord... ingen likhet alls! I mig spritter livet just nu för jag kommer just från tandhygienisten och det var bättre än jag trodde, hurra!!
  Ska nog ta en cykeltur till Plantagen och köpa några penséer jag med. Tänkte sätta en pyts vid entrén... vi är nio hyresgäster, tre på varje våning, som delar ingång och det kan behövas lite penséeglädje där medan vi väntar att vår fina innergård börjar grönska.

  Ha en fin tisdag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Satte ytterligare 4 st Pensee´r idag. Kan inte få nog av dessa sötnosar <3

  SvaraRadera
 4. Vilken fin julros!
  Kram Malena

  SvaraRadera
 5. Vårtrötthet, vintertrötthet, jag lider av alla dom där syndromen i år och denna vinter, jag tycke du verkar piggare än jag dock! Jag har inte skaffat en pensee ännu......och du har redan gjort så fint!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Alla har sina trötthetsperioder. Själv har jag just vaknat till efter flera månader med konstgjord andning... Hoppas du snart känner dig piggare.
  Må så gott

  SvaraRadera
 7. Vilken läcker julros. Inte ofta man ser en som är så pass rosa.
  Ja, lite vårtrötthet kan man nog känna av ibland. Speciellt när det nu åter är flera minusgrader om morgonen och de har hotat med snö till helgen. Blä.

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Men penseer är ju ändå alltid penseer och ger sån härlig vårkänsla, inte kan man få för mycket inte! Ljuvlig färg på julrosen! /Susanne

  SvaraRadera
 9. Jag tittar så gärna på både julrosor och penséer. Jag har inte köpt några än, men nästa vecka är jag ledig. Och då blir det av :)
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!