söndag 1 mars 2015

Vår!?


Tänk, att vi är inne i första vårmånaden! Jag blev lite lurad i morse, när solljuset strömmade in genom glipan vid rullgardinen. Åh, vilken härlig dag det kommer bli tänkte jag, och så låg jag där och fantiserade om någon mysig utflykt med familjen. Men först morgonpromenad med hunden, och då blev jag varse om den isande kalla vinden... Så någon utflykt blir det inte, nej, det får bli soffläge i eftermiddag och femmilen istället, inte så dumt det heller. Men en liten runda i trädgården blev det, så jag fick fota några snödroppar, trots blåsten. 

...och så provade jag mina nya gummistövlar/skor som jag hittade på Rusta häromdan. Tyckte de var lite söta och våriga! Snart så, så kommer de till användning, när det skall börja donas i trädgården! 

11 kommentarer:

 1. Gulliga stövelskor du hittade, måste nog ta en sväng in där på Rusta. Här blommar snödropparna också mot huset och på min PW idag så höll jag på att blåsa iväg.Hade tänkt kratta lite men fy så trist när det stormar. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Ja fy 17 vad det blåste kallt idag! Men...är man trädgårdsfreak så är man. Jag råkade säga till gubben att "egentligen skulle vi gå ut och såga bort lite torrt gräs" men så tänkte jag på blåsten och la till "fast kanske inte idag när det blåser så isande kallt". Det skulle man inte sagt!!
  Rätt var det är så öppnar han dörren i full trädgårdsmundering med motorsågen i högsta hugg; "Kommer du någon gång!?"
  Så det var bara att ge sig ut och vi fick ihop hela 5 skottkärror + 2 famnar med elefantgräs. Många stora gräs och andra torra växter har vi..... Men sen var det dags för 5-milen och det var jätteskönt att sitta inlindad i en pläd och bara njuta!
  TREVLIG SÖNDAG/Susie

  SvaraRadera
 3. Igår var det riktigt vårlikt här men idag... Hu! Blåsigt och snöblandat regn är inte lika mysigt. Men nu är vi ju inne i mars så hoppet om varmare och härligare dagar finns verkligen på allvar nu.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 4. Ja usch idag var det inget bra väder här heller. Otroligt att det redan är mars månad:) Ja nu hoppas vi på bra väder och lite trädgårdsdagar. Ha det fint!
  Varma hälsningar,
  Sofie

  SvaraRadera
 5. Snödroppar, det är verkligen vår. Jättesöta stövlar! Kram

  SvaraRadera
 6. Ja än är det inte så skönt - men det är vår!!!
  Vilka vackra bilder på söta snödroppar...
  Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Så härligt!! ♥ Här luktar det lite vår, men finns mycket snö kvar.. :)

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga stövlar/skor! Tror jag ska köpa mig ett par jag med. Snart är det dax! <3

  SvaraRadera
 9. Klart det är VÅR! Nu kör vi! Snödroppar och nya gummistövlar kan inte ha fel...
  Kram,
  Titti

  SvaraRadera
 10. Det är väl typiskt, att vädret ser så behagligt ut inifrån och sen blåser man nästan bort när man väl kommer ut. Bra att ha hund för då kommer man ju ut lite i alla fall.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 11. Ja, fy vad man blir lurad av vädret så här års! Svinkallt och blåsigt, hu! Men en snabb promenad genom trädgården och en titt på vårblommorna är ju ändå ett måste.
  Kram Kristina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...