söndag 10 januari 2016

En vit trädgård

I fredags visade jag några somriga bilder - gröna och frodiga. Nu är det mesta vitt, sen ett par veckor tillbaka! Och kallt, 6-8 grader har vi haft vissa dagar, kallt för att vara här. Bäst att föreviga detta, nu tyckte jag de pratade om att det skulle bli plusgrader igen...

Hej! Stina här, välkommen in i vår trädgård!


Mjölkkannan ser nästan ut som en figur i Muppet Show, tycker ni inte? 

Rosenhagtornet jag funderade kring, i förra inlägget. Inte så upphetsande va...? Tack förresten, för fina tips om andra träd! Skall kolla upp dem! Så skönt med snö och kallt, när man har hund. Inga tassar som drar in en massa smuts... Men som sagt, vi får se hur länge det håller i sig... 

14 kommentarer:

 1. Vackert vitt! Här snöar det äntligen, vi har bara haft 3 cm tidigare och kanske minst i hela landet! På vintern ska det vara snö och minusgrader om du frågar mig! Men så kallt som vi haft behöver det inte vara, idag bara -8! Men även om det är mörkt av snömolnen idag så går vi mot ljusare tider... hurra!

  Fin söndag till dig!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga vinterbilder. Ni ser ut att ha mer snö än vad vi har här men jag får nog ut och föreviga hur det ser ut idag för nu har det börjat smälta här. Ha det fint!
  Kram Sofie

  SvaraRadera
 3. Haha! Ja, mjölkkannan ser sannerligen ut som om den är från Muppetshow! :-) Snö är inget för mig, men du har verkligen fångat solljuset i dina bilder!
  Ha det fint

  SvaraRadera
 4. Söta Stina som hälsar välkommen:) Haha, kul med mjölkkannan:)
  Här har vi töväder nu +2°.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt med snön! Allt blir lite sagolikt när det är inbäddat i vit gnistrig snö.
  Söt vovve!
  Ha en fin söndag!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 6. Hej Stina och visst ser mjölkkannan ut som om den har rymt från Muppet show :)
  Idag har vi tö väder. Det sägs att det blir likadant i morgon men sedan ska det bli rejält kallt i slutet av veckan. Rykte säger att det ska bli runt -12 . Hoppas att ryktet är fel..

  SvaraRadera
 7. Tjenare Muppen och Stina! Vilka härliga figurer du har i din snöiga trädgård. Och vad är det jag ser, är det solen som gör att bilderna liksom blir så ljusa och fina, inte bara snön! Vi hade vinter igår och idag har vi flera plusgrader och snön smälter bort så fort att man ser det och den som är kvar är smutsig. Så kan det gå på andra sidan landet!
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Jo jag minns att jag sjöng halleluja när det blev kallt och snö under vår tid med hundar. Härliga vinterbilder. Tänk att det finns så mycket snö på Gotland. Hade hoppats på en skidtur idag men en förkylning verkar ha fastnat i mig igen...Kraaam Pia

  SvaraRadera
 9. Vintern är vacker härliga bilder men trots det jag längtar efter våren. Ha en go vecka!

  SvaraRadera
 10. Mysiga vinterbilder! Här är det ett minne blott. Allt smälte bort i natt. Så trist när det äntligen lyste upp lite med snö.
  Men får nog trots allt hålla med Monica om jag längtar till våren.
  Ha en bra vecka! Milla

  SvaraRadera
 11. Mysiga vinterbilder! Här är det ett minne blott. Allt smälte bort i natt. Så trist när det äntligen lyste upp lite med snö.
  Men får nog trots allt hålla med Monica om jag längtar till våren.
  Ha en bra vecka! Milla

  SvaraRadera
 12. Heej, vilka vackra bilder!! Förra veckan hade vi -23 grader. Folk som jag träffade på tyckte så synd om mig som jobbar utomhus, men jag hade ju massor med kläder och frös ingenting - förutom fingrarna.. ;-) I fredags när det bara var -10 frös jag däremot.. men när j kom hem visade det sig att jag hade feber... Sen mådde jag bra på lördagen och Julen försvann. Igår kände jag mig seg igen och på kvällen hade jag 37,9 -vilket är mycket för mig.

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 13. Tänk att Gotland har mer snö än Jämtland! Eller hade, för det har snöat hela natten och dagen nu. Äntligen!
  De enda mupparna i min trädgård är nog undertecknad och katten. :)

  SvaraRadera
 14. Underbara vita vinterträdgård.
  Inte minst den fina Stina, djuren verkar gilla snön också.
  Jag ser på Sixten att han gärna gör lite bus i snön, hi hi . . .
  om han kunnat kanske det blivit en snögubbe, 'fniss' . . . .
  The Muppet Show, hi hi . . javisst !
  Må väl/ EVa

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...