söndag 24 januari 2016

Söndag - slappardag

Söndag - skön slappardag som jag tänker tillbringa hemma, kanske i soffan med en katt, en god bok och en trave tidningar... Bägge barnen hemma, ingen gubbe -  inga projekt... ;) Bara en lugn och skön söndag. Jag skall göra ingenting - min favoritsysselsättning på söndagar! I brist på annat att visa så tog jag några bilder på vardagsrummet, och så kom det en katt med också, av någon liten anledning...
Lilla fotomodellen i några olika poser. 


Hoppas ni också har en skön söndag! Här har vi ännu en massa snö, men det är tyvärr plusgrader på gång, så nu skall det visst smälta bort... Trist men det är bara att gilla läget. 

6 kommentarer:

 1. Låter som en perfekt Söndag och katter är underbara. Jag fick en chockartad start på dagen med en råtta i fågelbordet(!) men nu har hjärtat kommit i rätt takt igen så nu ska det njutas av den lediga dagen .
  Ha det så skönt :)

  SvaraRadera
 2. Ha, ha.. jag som känner mig såå stolt över att min orkidé blommar.. och så ser jag DIN vackra.. Då ser ju min ut mer som en pinne än en blomma.. ;-) Och dina tulpaner var superfina!! Härligt att göra ingenting! Ser ut som att katterna hakar på den idén! ;-) Jag älskar alla årstider, skulle inte vilja bo typ i L.A. hela livet och alltid ha sommar.

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 3. Ja skönt med slappardag fast helst så ska man ju välja det själv.Nu blev jag i alla fall inspirerad att göra lite fint i vardagsrummet, städa bort halvvissna julgrupper tex. ha en skööön slappardag. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Skönt med en riktig slappardag! Jag hade tänkt läsa lite jag också. Men det har inte hunnits med. Fröbeställningarna tog alltför lång tid (och lite skidor på tv har det också blivit).

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 5. Söndag är ju vilodag så visst ska man slappa då! Din katt är ljuvlig och gillar att fotas ser jag. Du har likadana fjädrar som jag har, visst är de fina?
  Trevlig vecka önskar jag dig!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 6. Vad fin din katt är! Som du säger en riktig fotomodell! :-)
  Angående årstider så gillar jag sommaren mest! Men jag skulle ändå inte vilja ha sommar året om! Just de olika årstiderna gör att man uppskattar olikheterna så mycket!
  Däremot kunde gärna vintern få vara lite kortare! Jag kunde gärna vara utan den värsta vinterkylan också! Och vinterns halka!
  Men alla årstider har sin tjusning samtidigt som de har sina minus!
  Lite som livet i stort!
  Ha en trevlig vecka!
  Kram
  // Maria

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...