onsdag 16 november 2016

Det var en solig dag...

Man hinner ju inte med riktigt... Snön kom, en hel massa på en gång, mitt i höststädandet av trädgården.... Det blev smått kaos här på vägarna och alla skulle plötsligt byta till vinterdäck samtidigt. 
Ja, ni ser själva, mitt i "höstbruket" blev vi överraskade med snö!
Sommarpynt som blev kvar...

Men lika plötsligt vände det, blev plusgrader och tö och slask och regn... Nu är nästan all snö borta igen, och vädret är väl lite mer "normalt" novemberväder...

Ja, ja, det var vackert så länge det varade, och jag hann i alla fall ta några foton i trädgården, en solig dag. Man får va glad för det! Nu skulle jag tro att vi inte får snö förrän i januari, så brukar det bli i alla fall - sa hon pessimistiskt... Fast jag blir gärna motbevisad, för jag kan gärna tänka mig lite snö i december, eller vad säger ni? 

7 kommentarer:

 1. Snön töar/regnar bort här med fast idag skiner solen även här. Ja jag kan tänka mig snö hela december och fram till mars. Sen så.. Ha det fint! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Nej, please, ingen snö tidigare än i slutet på januari! Jag är så lycklig över att all snö är borta. Och det roligaste av allt; Innan avverkningen av skogen mitt emot oss så hade vi garanterat den tomt där snön låg kvar längst på hela ön. Nu, efter avverkningen, så försvinner den jättefort. Så skönt.....
  KRAM - Susie

  SvaraRadera
 3. Vackert i naturen när snön lyser upp, ni haft mer än oss här.
  Ja 'vintern' kom ovanligt tidigt och överraskade oss alla, det kunde gärna blivit kvar, men jag är inte förvånad av att det nu åter är grått.
  Den riktiga vintern kommer i januari, så brukar det oftast bli.
  Må väl/ Eva

  SvaraRadera
 4. Samma här, vi hann inte klippa ner buskar och perenner i trädgården innan snön kom. Nu är den borta igen, så vi får skynda oss ut nu istället.
  Ha en fin dag!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder! Ja nog var det höstigt och mörkt igen så fort snön försvann...ja en vit jul skulle ju sitta fint dock :) Det var längesen!
  Nu hinner jag få ner vårlökar och kratta löv, jag är alltid ute i sista minuten ha ha.
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 6. Väldigt vackert, men det optimala vore lite snö över julen. Så brukar det förstås aldrig bli. Nån gång har vi haft värsta vintern i mars.
  Ha det så gott och hoppas du slipper skotta nu på ett tag
  /Anette

  SvaraRadera
 7. Om du frågar mig kan jag tänka mig snö från lucia till julhelgerna är över. Sedan inte alls för det blir bara slask eller ännu värre isvallar på promenadstråken som aldrig smälter. Jag får inte halka denna vintern med ny höftled.
  Ha en bra helg/ Luna

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!