onsdag 30 november 2016

30 dagar har november...


...och vi har nu kommit fram till den sista. November var blåsig, och lite så där lagom "ruskig" som den skall vara, med både regn och snö om vartannat, men solen har även tittat fram någon gång.Tycker skogen kan vara vacker så här års också, det när något lugn över den. Men tänk för ett halvår såg samma skog ut så här...och om ett halvår är vi där igen! Jag gillar verkligen att vi har fyra olika årstider! 
Idag skiner solen och snön som kom häromkvällen är åter borta. Anders slaskar alltså, så då får vi hoppas att julen braskar - gärna för mig! 

3 kommentarer:

 1. Blir helt fascinerad av skogen med löv i november i södra Sverige, fint :-)

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det härligt med våra fyra årstider! Även om jag älskar sommaren med allt som växer så tycker jag också om den stillhet som infinner sig när hösten och sen vintern kommer.
  Utan vintern hade vi inte heller en underbar vår då vi får uppleva naturen som vaknar ur sin vintersömn.
  I morgon är det december och vi närmar oss den dag då ljuset vänder tillbaka.
  Vilken lycka det är att vår mörkaste tid infinner sig på just den tid vi pyntar med så mycket ljusslngor och tända ljus! De hade ju inte alls gjort sig så fina om vi bott på andra sidan jorden som har sommar nu!

  Fantastiskt vackra bilder du bjuder på! Man kan riktigt känna stillheten där! Och tänk vad många blommor som sover därunder! Rätt magisk känsla!

  Önskar dig en fortsatt fin vecka!
  Kram / Maria

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också våra fyra årstider. kanske inte november så jättemycket men annars är det Ok året om. Kraaam Pia

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!