torsdag 20 april 2017

En prinsessa i köket

Vi fortsätter väl på temat "tantblommor", om de nu ännu räknas som det, pelargonerna? Tror egentligen inte att de gör det längre, de har väl blivit "moderna", vad jag vet? I alla fall så har jag inhandlat två exemplar av Årets pelargon, Prinsesse Mary. Det är en vit rosenknoppspelargon, som beskrivs som "nätt, skir och gracil med med livskraft och personlighet. Vita bedårande rosenknoppsblommor, tätt sittande på stjälkar i prinsessbukett. Unik sort i Rosenknopp-gruppen, eftersom varenda blomma slår ut". Låter lovande tycker jag, och söt var den ju!


 Jag gillar pelargoner, gör ni det? 

3 kommentarer:

 1. Japp, jag gillar också pelargoner. Men jag har faktiskt inte köpt några ännu, det blev Hortensior istället:). Men snart blir det pelargontid här hemma också. Fina dina är.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. O ja... Hittade rotade sticklingar av doftpelargoner. Har inga kvar sen förra säsongen för jag har inte kunnat förvara dem. Men till hösten får jag ha fixat en lösning :)

  Prinsessan var väldigt söt - jag brukar gilla vitt allra bäst.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 3. Klart jag gillar pelargoner. Jag går och njuter på jobbet av alla dessa hundratals vackra blommor. Årets pelargon ska få följa med hem idag. Kraaam Pia

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...