söndag 8 oktober 2017

Ingen Brittsommar här inte...

Fy vilket ruskväder vi har idag! Regn och storm, en båttur till Gotland är inställd ikväll på grund av hårt väder, och det skall väl till rätt mycket för att det skall ske...

Nej, man trodde väl att vi skulle få en skön och varm höst, efter den något kalla och solfattiga sommaren. Men icke, september regnade bort och oktober har inte visat sig vara någon höjdare den heller...Det är väl nu kring Brittadagen, som det brukar vara Brittsommar med soliga och varma dagar.  Ja, ja, det är inte mycket att göra åt. Man får väl göra det bästa av situationen... rensa inomhus kanske... men har ingen större lust till det. Får bli en slappardag helt enkelt. Och så hoppas jag att de två familjemedlemmarna som skall ta sig hem via båt respektive flyg, kommer som de skall till kvällen. 

5 kommentarer:

 1. Jag hoppas verkligen att vinden lättar för på tisdag ska våra vänner komma över från Oskarshamn och Berra tål inte sjögång. Jag vet att han blir sjösjuk bara han går ut på en brygga.....*fniss*
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Nej fy, inte här heller! Riktigt ruskväder och nu känns det som att vi har väntat på sol och framförallt värme i ett halvår. Usch, jag är riktigt less på att vänta nu!
  Ha det gott och blås inte bort!
  Kramar, Ann

  SvaraRadera
 3. Här blåser det också...och jag kom inte med någon brittsommar, hihi ( jag heter ju Britt )...konstigt väder vi haft i sommar och höst !!
  Ha det bra !
  "Britt"

  SvaraRadera
 4. Ja fy vilket ruskväder. Ska tydligen hålla på hela veckan här hos oss. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 5. Hoppas verkligen att familjen kom hem ordentligt. Fy för blåsten! Igår tog jag en promenad och fastän termometern visade åtta grader så blåste det isvindar och jag var glad över att jag hade mössan på!

  En lugn dag önskar jag dig.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...