onsdag 25 oktober 2017

Kattungar?

Det var längesen mina fyrbenta vänner var med här, och så fick jag en fråga av Eva-Mari, hur det är med kissarna och om det blir några kattungar... Ja, suck det är en långdragen historia... 

Ni som följt mig kanske minns att jag har pratat om kattungar i några år nu. Jag hittade en fin hane som Myzan skulle få träffa och tog bort hennes p-piller hösten 2015, gjorde diverse prover för att konstatera att hon var frisk, och inväntade löpet. Som -typ- aldrig kom. Hanen var här några gånger under våren för att få igång löpet men icke... Till slut gav både jag och hankattsägaren upp, han kastrerades och jag köpte istället Harry. I augusti 2016 i samma veva som jag betalade in handpenningen på Harry började hon löpa rejält.... Hon löpte två gånger med bara några dagars mellanrum, men sen fick hon p-piller igen, för att invänta Harry. I våras när han var ca 7 månader fick hon sluta med p-piller, för jag tänkte att det tar väl ett tag för henne att "komma i gång". I somras började hon löpa, men Harry fattade ingenting... trots att han passerade året och borde vara könsmogen. 

Nåväl, efter det har hon fått löpa på, det är lugnt i några veckor och sen löper hon, och Harry är där och försöker minsann... jo, jo, men det blir liksom ingenting. Så nu börjar vi allihop tröttna! Ha en löpkatt är inget roligt i längden kan jag intyga och hon själv mår nog inte så bra heller... Så nu har jag faktiskt beställt en kastrering på henne...  Ja, suck, det blir inte alltid som man vill och tänker!

Det goda med att Myzan slutade med p-piller var att hon och Harry blev riktigt goda vänner. De ligger ofta tillsammans och myser, och det är inte bara när hon löper...😉

Ni som är sugna på dagliga uppdateringar och gosiga bilder kan ju kika in på Harrys egna instagramkonto...@ _katten_harry_  Ja, jag vet, jag är en #crazycatlady...😏

5 kommentarer:

 1. Så sorgligt att det inte blev några kattungar! Även om jag inte ska ha några, fast sugen hade man ju blivit - så det kanske var lika bra!!
  Tyvärr har jag inget instagramkonto (använder ALDRIG mobilen) så jag kan inte kolla, men du får väldans gärna lägga ut fler bilder och uppdatera bloggen med dina söta katters äventyr.
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Alltid lika trevligt att läsa om dina fina katter. Härliga personligheter.
  Ibland blir det inte alls som man tänkt, och då får det vara så:)
  Ha det fint
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Åhh de är så bedövande söta, skulle vilja ha alla katter, dina är mumsiga.
  Nu har vi Ludde och vi får nöja oss med honom ett tag . . .
  Han är 7 och en halv månad nu, tiden går och han har blivit en fin duktig busig vovve som vet vad han vill. Han är rumsren nu och måste han ut på natten så väcker han någon av oss, hi hi . . .
  Ja du vet hur det är Gunilla, 'fniss'
  Godnatt/ Eva

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt att det inte blir några kattungar när du så gärna vill. Kan du inte ge henne en sista chans med annan hane? Tredje hanen gillt, alltså! De är så vansinnigt söta så jag nästan måste blunda. Är i valet och kattkvalet igen...

  Tack för bilderna och inlägget.
  Ska gå in på insta och kolla även om jag inte är en fan alls av programmet. Tacka vet jag bloggeriet som är så mycket trevligare och mer personligt.

  Myz på!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Dina katter är ju såååå fina! Jag kan bara tänka mig hur söta kattungarna skulle bli. Hoppas att det lyckas innan du ger upp helt! Lycka till!
  Ha en fin torsdag!
  Kram, Ann

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!