onsdag 22 augusti 2018

Ingenting varar för evigt...

Inte den stekheta sommaren, den är numer ett minne blott! Konstigt, som jag gnällt (känns det som) på värmen, men plötsligt skulle man ha jacka på sig, när man cyklar till jobbet... och till och med strumporna åkte på en dag, jag frös! Konstig känsla...  Och det man minns är ändå de varma sköna stunderna när man njöt, av till exempel alla sköna bad, det var allt ljuvligt det! Men allting har väl sin tid, och nej, jag har inte glömt att jag tyckte det var för varmt!


Något annat som tar slut är tidningen Drömhem & Trädgård. Bara sådär! Fick ett brev på posten i förrgår om detta, och sista numret låg i brevlådan i går. I brevet fick man veta att om man hade prenumerationstid kvar skulle man få Femina istället resten av perioden. Själv har jag ett helt år kvar! Och inte vill jag ha Femina inte! Säkert jättetrevlig tidning för dem som gillar mode och skönhetstips, men den skaran tillhör tyvärr inte jag 😏. Nej, inredning och trädgård är min grej, vilka ju har varit ingredienserna i den här tidningen. Jag har nog läst snudd på varje nummer sedan starten, och prenumererat i många år. Kommer att sakna den!


Men som sagt, ingenting varar för evigt, vare sig tråkigheter eller roligheter. Och var sak har sin tid. Undrade häromkvällen varför jag var så rastlös. Hade ingenting att göra, vankade mellan datorn och köket i hopp om att finna något gott som kunde stilla min rastlöshet. Men så kom jag på det. Teven! Har inte suttit i soffan och sett på teve på hela sommaren. Eller nu ljuger jag, två gånger har jag sett på teven, två stycken fotbollsmatcher... jag som inte ens gillar fotboll😲, men VM är ju nåt extra och när Sverige kom till åttondels- och kvartsfinal då tittade till och med jag. Men annars inte en endaste gång, inte ens Ernst program har jag sett (men jag skall se dem nu i höst har jag tänkt). Men nej, sitta inne när det varit så skönt utomhus på kvällarna denna sommar? Har inte saknat det alls, men nu drar ju hösten igång med lite nya programstarter, och det skall bli mysigt att sitta uppkrupen i soffan igen! Som sagt, var sak har sin tid. 

3 kommentarer:

 1. Vad snöpligt! Jag måste ju tacka för pelargontipsen. Jag anade att jag varit för snål med både jord och gödning. Bot och bättring ska ske. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Suckade också över nedläggningen. Jag bytte till Allers Trädgård. Bättre val om jag nu är tvungen att välja en annan tidning som jag inte vill ha.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Ja alt har sin tid.
  Nu er efteråret indtrådt. Man kan mærke det både morgen og aften. Ja og der i mellem. Vinden er skiftet og ikke så varm som vanligt.

  En smuk aften
  Klem

  Charlotte

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!