söndag 24 april 2022

Före och efter

Nej, det är inte dags för före- och efterbilder hos mig ännu, det lär dröja ett tag till. Men vi hade en "systerkväll" igår, hemma hos den syrran som tog över pappas stuga. Den håller hon på och renoverar, än är det inte klart men stora rummet med köket är klart sedan en tid, och vi kan ju roa oss med att kika på vad som har hänt med 70-talsstugan, som gick i brunt och trärent, och som ljuset liksom aldrig hittade in till. Jag bodde ju där en kort period, i oktober 2019 innan jag flyttade till min nuvarande lägenhet. Och nu var det visserligen oktober månad, men om jag så tände alla lampor precis överallt, så blev det aldrig ljust kan jag säga... 
Då. Som sagt, brunt och trä á la 70-tal.
 
Nu. Fortfarande mycket trä, men uppdaterat till 2020-talet. Golven är slipade och vitoljade, allt är målat i vitt och ljust grått.  


Då, bardisk och kök i furu. 
Nu, köksö och vitt kök. 



Här vid pappas köksbord var visserligen väggen vitmålad, men syrran hon gick ett steg längre...
...och öppnade upp och satte in ett fönster, och det tillsammans med alla ljusa färger ger en helt annan känsla, så härligt ljust och fräscht! 

Här vid fönstret och sittbänken har hon en glad blommig och somrig tapet, som jag har satt upp åt henne. Jag har också tapetserat hennes sovrum, jag har lovat er efterbilder men det var inte läge att fota där i går. Så det får bli en annan gång!  

4 kommentarer:

  1. Alltså, du vet ju hur roligt jag tycker det är att se före och efterbilder. Och jag säger bara wow! Vilken skillnad. Ofattbart att det kan bli så ljust. Och det där fönstret ... det var ju verkligen pricken över i:t. Och tapeten är snygg och väldigt snyggt uppsatt :)

    Kram och fin kommande vecka!
    Anita

    SvaraRadera
  2. Vilken otrolig skillnad! Så ljust och dessutom så snyggt, helt i min stil. Det ärså man nästan fick lite lust och göra nåt här hemma.....
    KRAM/Susie

    SvaraRadera
  3. I am addicted home remodeling shows on TV. Loved what you have done. A Special note: Every time I go to your blog I get a warning of computer spam etc. Something is not right with your blog I think.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!