onsdag 17 augusti 2022

Börje jobbe

Ja, så var den till ända då, sommarsemestern. Även om min sista vecka blev lite snöplig med att jag la mig sjuk. Jag sjukskrev mig visserligen, så själva semesterdagarna får jag ju igen, men de här augustidagarna kommer inte igen, så är det ju. 

Men det leder ingen vart att hänga läpp för det. På grund av värmen  som härjat sista veckan vete sjutton om jag gjort så mycket annorlunda än vad jag gjort, nämligen legat/suttit inne och läst böcker. Eller så försöker jag bara intala mig att så här fallet. Några kvällsdopp har jag i alla fall missat. I fredags var jag i alla fall så pigg att det blev av, och det var ljuvligt, med stort L. 


Sen var jag ännu piggare på lördagen, så att jag kunde göra en kväll på stan också, med kära systrarna. Det var vår födelsedagspresent till vår mellansyster som hade fyllt jämt. Det blev lite nostalgiskt, vi gick på Lindgården, och satt i deras trädgårdsservering, där vi suttit så många gånger förut. Pappa bjöd ju varje sommar sina barn och barnbarn på middag här, så långt tillbaka som jag kan minnas i princip. Det var också en härlig kväll, stilla och varmt, bästa kvällarna ju! 
På söndagskvällen blev det en utflykt med libanesisk hämtmat, till stranden, med tillhörande solnedgång och  kvällsdopp! Så nej, jag skall inte klaga på att jag inte gjort något. Inte kvällstid i alla fall...

Alltså förlåt för att bildbombande på kvällsbilder över vatten. Men ingen kväll är den andra lik. Färgerna, himlen, vattnet - med eller utan krusningar... Jag får aldrig nog! 

4 kommentarer:

 1. Nej jag förstår att du aldrig får nog. Så himla fina bilder. Hämtmat libanesiskt är sånt som man kan sakna när man bor på landet och havet så klart. Ha en fin jobbevecka. Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Snopet med sjukdom på semestern. Men det går sällan att styra. Så trevligt ni hade på Lindgården. Där har jag varit en gång i tidernas begynnelse. Ha det fint på jobbet också. Det blir många kvällsdopp även om du jobbar!
  Just nu har jag en plåt musli i ugnen, jag kör på ditt recept.

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. MAGISKA bilder från din fina ö! Ja dessa sommarkvällar måste vi minnas när höststormarna viner runt raukar och väderkvarnar...
  Ha en glad helg!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Bomba på - bilderna är underbara! Nu blev jag sugen på libanesiskt och vill ha ett hämtställe nära mig. Trist med sjukdomen men du har några dagar att spendera senare.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!