onsdag 2 november 2011

Ett par ljusstakar!

Sa jag inte att det var bra med bloggen, att det ibland "lönar sig" att skriva om sånt man önskar sig...? Sa jag inte att en till sån här fin ljusstake skulle sitta fint...=) Jojomen, nu står det en lika fin ljusstake till här på bordet. Nu är det visserligen flera veckor sen jag fick den men i alla fall, man skall ju hinna blogga om det också =) Och nu när vi har gått in för säsongen så passar jag på att visa den.

Vi är ett gäng - närmare bestämt fyra stycken - tjejer som träffas och har så gjort sen vi gick på gymnasiet. Vi började som en syjunta och var väl lite flitiga i början. Nu är det inte mycket bevänt med sömnaden sen många år men vi kallar oss för junta ändå, det hänger liksom kvar. Träffas gör vi  1-2 gånger i månaden och till födelsedagar är det middag - och paket! Och i mitt paket i år låg alltså en sådan här fin ljusstake som Tove Adman gjort.

Sen gymnasiet alltså,  jag tror minsann vi firar 30 år i år eller kanske nästa...waow... vi kanske borde vara med i Hemmets journal eller nåt...=)  hihi, nej det tror jag inte är vår grej riktigt..men kul har vi tillsammans! Hoppas vi hinner umgås 30 år till...

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken lycka att ha vänner som läser önskningarna :)
  WOW...en junta som hållit ihop så många år - en fanfar för 30 åriga jubileet!
  Psst...tänk om HJ läser detta och ni ändå får en liten bild publicerad :))
  Ha en fin dag! /Bea

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Vad underbart det är med vänner som verkligen förstår sig på en och vet vad man vill ha!
  Jag är också med i en "junta" som jag och min mamma startade för "100 år" sen. Vi började dock inte ens med att göra något nyttigt, utan den är bara till för nöjes skull. Den heter "Dvärgarna" efter sagan och jag (som nästan aldrig är sjuk) är Prosit. Tyvärr är flera av deltagarna inte längre i livet och jag har flyttat till Gotland, men dom gånger jag är i stan så ordnas det alltid en träff så jag kan vara med. Då äter och dricker vi gott, samt pratar av oss!

  SvaraRadera
 4. Vilka vackra ljusstakar! Härligt att ha ett gäng väninnor som hållit ihop så länge,fantastiskt med 30 år, förstår att ni har det trevligt på era träffar:))
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vi är "Gotlands gladaste junta" helt enkelt och VAD vore livet utan den(er)?! I den känner man sig sedd och älskad i alla lägen och skratt och gråt ligger lika nära!
  Länge,länge leve VI!!
  Varmaste kramen från Namnen- tillika junta-medlem
  ps. ljusstakarna är lika fina hos Dig som hos Mig ;)

  SvaraRadera
 6. Hej..Men åhh så härligt att ha de så. Det får ni vara stolta över. Ha de gott..

  Kram Lisa

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...