tisdag 1 november 2011

Nu går vi in

Nä hörrni, nu går vi in i november, och då tycker jag att trädgårdssäsongen är över för denna gång. Nu stänger jag grinden och går in. Visst, det kan ännu komma någon skön dag då jag kanske får för mig att göra nåt ute i trädgården, men det är inte troligt. Jag har nog sagt det förut - jag är periodare. Lika underbart som det är på vårkanten när man får börja gräva och dona utomhus, lika skönt kan det vara att ta en paus och slippa tänka på ogräsrens, gräsklipp, vattning etc...för visst är det en del måsten även om det är ett stort intresse.Nej, troligare är att jag sitter inne i soffan med något "glassigt" inredningsmagasin och planerar någon trevlig förändring inomhus. Det behöver inte vara något stort utan något piff här och var räcker. Det kan räcka med någon ny kudde till exempel. Som här i soffhörnet, här har bytt ut de sommarrosa kuddarna mot lite mörkare, och inte behövde jag köpa några nya heller, utan dessa fanns i mina gömmor från förra hösten. Bra va! Ljusstakarna är däremot nya, och de matchar kuddarna =)

8 kommentarer:

 1. Gode billeder.
  Hvor har du en hyggelig stue.
  Tak for kigget.

  SvaraRadera
 2. Jag är lite åt det hållet. Skulle helst vilja gå i ide på hösten.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jaa jag är nog periodare jag med då. Ha en fin kväll...Fin bild! Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Det är väl ungefär som när vi stänger igen sommarhuset. Så skönt det ska bli att komma till stan, lika mysigt är det på våren när det är dags att flytta ut.
  Jag skulle inte alls ha något emot att sitta i din soffhörna. så snyggt med det mörkare röda mot det beige och vita. så snyggt , så jag visade guben, hur jag tycker vi ska ha det....
  Kram
  Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Mysigt du har det! Kul att titta in hos dig. Pia

  SvaraRadera
 6. Visst är det mysigt att piffa och pynta inne nu! Vad fint du har det, och vilken snygg tavla över soffan.
  Jag är inte riktigt klar ute ännu, men jag har haft en paus några helger nu, så jag är laddad för det. Ska gräva ner 7 rosor som kommer om två veckor.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Halloj!
  Visst är det skönt att få vila sig lite. Snart nog så längtar man efter att få sätta fingrarna i jorden igen.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 8. Ja ibland känner man så att nu är hösten här nu är det nog,,här har vart så gott väder 13 plusgrader och sol så jag kunde inte motstå trädgården idag. Fina kuddar och ljuslyktor. ha en go vecka kram Monica

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...