fredag 7 juli 2017

Pioner - och en liten bebis

Känns inte som jag riktigt hunnit med mina pioner i år på något sätt. Nu har flera av dem redan blommat över, men än finns det att njuta av. 

Bowl of Beauty

Karl Rosenfield

Festiva Maxima tyckte tydligen inte om sitt fina stolstöd, utan tjurade och blommade med bara två blommor i år, lite snålt!  


Till sist -  så fick jag se en liten tomatbebis skymta fram när jag satt och åt lunch på altanen häromdan! En liten knappnålsstor tomat, och sen när jag laddat ner fotot såg jag att det är flera på gång!

På tal om bebisar, så kommer en annan bebis och hälsar på oss idag, man har ju gått och blivit bonusfarmor se, och nu kommer de hit en vecka, skall bli så kul att få se det lilla underverket! 

4 kommentarer:

 1. Underbara pioner! Jag har ju några i parken på Pennys grav, men eftersom den invaderas något fruktansvärt av ogräs har vi bestämt oss för att lägga ner den - fast pionerna som växer under syrenen får vara kvar. I år hann jag aldrig se dom när dom var i sitt esse, dom är redan mer än halvvissna nu!
  Tomater har jag massor av - på tomatbuskarna som är överfulla med bladlöss! Det verkar som om jag aldrig blir av med lössen vad jag än gör, men sätter frukt gör dom ändå. Konstigt!!
  Och på tal om löss så har vi idag tagit bort 4 otroligt små fästingar på Santos. Han har halsband så dom sätter sig inte utan kryper bara omkring och så är han ljus så dom syns - men efter min borrelia så har jag fått ännu mer fästingfobi och kan intr ta bort dom utan skriker (ja, det gör jag) på Rolle. Idag var jag dock tvungen att ta bort 2 själv, eftersom Santos och jag var inne när Rolle klippte gräs! Och det gick naturligtvis!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Underbara Pioner du har i din trädgård.Själv har jag missat mina detta året oxå.Kan ju inte va både hemma o på gotland.Hoppas rosorna blommar,när vi kommer
  hem nästa vecka.Vi ska va hemma 10 dagar,sen kommer vi till ön igen.
  Härligt med bebisar,njut av barnbarnet.
  Ha det gott.
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 3. Söta små tomater :) Och härliga pioner lite synd att de snart blommat över.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 4. Ja alla dessa ljuvliga pioner...man kan ju inte ha för många :) Min blommade snålt också i år, bara med 2-3 blommor. Kanske hade den behövt en dos gödsel :)
  Ha en skön lördag nu!
  Kram från ett regnigt Blekinge och Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...