måndag 23 oktober 2017

Lökfrossa

En hel korg full med lökar, skulle ner i jorden nu i helgen. Jag köpte från odla.se i förra veckan, och dagen efter jag hade klickat hem lökarna så damp det ner ett erbjudande från Trädgårdsamatörerna på Gotland, med nedsatta priser... så det kunde jag ju inte motstå... Så det blev visst lite mer än jag hade tänkt från början. Nu hoppas jag på riktigt härlig lökblomning, framförallt i Rosenrabatten, där många hamnade eftersom jag inte hade några lökväxter alls där sedan tidigare. 

Skapligt väder var det med, och med nya stövlar kändes det lite extra härligt ;) 

Supersköna stövlar i naturgummi, LaCross Hampton, som jag hittade redan i våras, men jag köpte dem inte utan tänkte att det blir en perfekt önskan till min födelsedag på höstkanten. Men då var de slut här i Visby... Typiskt! Sen fick jag se på Granngårdens hemsida att det fanns ett fåtal kvar i deras butik i Hemse, dessutom nu nedsatta till halva priset, så det blev en liten utflykt på tio mil, tur och retur alltså, för ett par stövlar... Men de är så himla sköna och skall väl hålla lite längre än de där Rusta-varianterna som jag haft några stycken av och som går sönder efter en säsong... 

5 kommentarer:

 1. Kul med lökfrossa:). Det kommer blomma underbart hos dig till våren. Snygga stövlar, hoppas de håller länge.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Spännande och kul med lökfynd. Jag måste också ge mig ut och leta stövlar :(

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 3. Ja just det, dags för lökarna nu också! Jag hinner inte med alls!! Snygga stövlar också, jag hade de från Rusta, de funkar men Granngården får jag kolla upp...klart man lätt kör 10 mil för snygga stövlar hi hi!
  Kram till dig denna ganska så soliga tisdag,
  Titti

  SvaraRadera
 4. Snygga stövlar! Såna behöver jag, mina Hunter börjar bli helt slut efter flera års användning. Men så nöjd jag varit med dem!
  Lökar borde jag också plantera, men tyvärr äter rådjuren upp det som kommer upp så jag har gett upp!
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 5. Så mycket fint du har inköpt det kommer helt klart att bli en trevlig vår att se fram emot när lökarna kommer upp och börjar blomma.Även jag behöver nya stövlar dem du har köpt ser jättefina ut.Ha det bra/Margareta

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...