måndag 26 oktober 2009

Rosa


När fototriss har rosa som tema är det svårt att låta bli att hänga på. Rosa för att stödja Rosa Bandet förstås. Men även för att jag älskar rosa blommor, och i mitt bildarkiv finns många rosa bilder på blommor. Så det får förstås bli några rosa blommor från i somras.



Oops, det blev visst fyra bilder, men det är svårt att välja. Två av mina favoriter; Mårbackaperlargonen och ett knippe pioner får avsluta.

6 kommentarer:

  1. Jätte fina . Det är verkligen fint med rosa blommor. Kram Lena/isis

    SvaraRadera
  2. En hel rad av vackra rosa blommor.
    Själv har jag inte fått till ngt inlägg ännu den nya bloggen, känner mig inte motiverad av någon anledning...men dt kanske kommer.
    SUsanne/Manitou

    SvaraRadera
  3. Dina favoriter är även mina! Bra val av bilder - fyran blir en bonus! Kram

    SvaraRadera
  4. Tycker det var ett fint tema - Rosa och rosa bandet och du har många fina bidrag :)

    Hemligheten med kreativa ungdomar -tja, det är nog att lära varandra att små överraskningar glädjer andra :) Jag ställer upp och kör dem på obekväma tider på dygnet och då blir mottjänsten att de gör något i hemmet :)

    Ha en skön ondag :)

    SvaraRadera
  5. Men så trevligt att du hittat hit också.. besväret med TB är tråkigt men mycket störande.. så jag förstår att fler o fler flyttar. Att hitta rosatema är ju inte svårt, många vackra blommor är ju rosa och favoriterna hos mig också.. Ha en skön vecka.. Monica

    SvaraRadera
  6. Fina bilder. Den sista tycker jag mest om. Älskar pioner och pelargoner.

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!