lördag 19 februari 2011

Hemtrevligt!


En liten hemtrevnad måste man ha - eller hur! Vi får se hur länge den får stå för katterna, som antagligen kommer att vara där och nassla lite. Hittade en sån söt liten vit- och rosarutig kruka som passade till. Har visst snöat in på rosa även i inredningen, jag är så sugen på pasteller nu och särskilt rosa! Gillar ju rosa blommor både ute och inne, men nu skall det tydligen vara rosa även i inredningen! Det söta lilla saltkaret fick jag i julklapp.

6 kommentarer:

 1. Hej! tittar in hos dig, var oxå och köpte 2 st små hemtrevnader i dag.. visst är de söta.. fast mina står fortfarande i påsen:) ha en skön kväll! kramiz Jessica

  SvaraRadera
 2. Ja, hemtrevligt vill vi ha!
  Fyndigt inlägg :)
  Jag bläddrade just i en inredningsbok och såg något jättefint - ett enkelt gammalt fönster utan gardiner, med fem hemtrevnad på fönsterbrädan, framför fönstret stog det ett slitet bord och två stolar. Det var enkelt! Det var vackert!

  Ja, vem gör inte så - plockar undan röran och fotar det fina. Helt naturligt beteende!!
  Min "nakna sanning" bjuder jag på för att förhoppningsvis få ner kraven och perfekta-livet-ångesten ute i blogglandia, kan man hjälpa någon är det mycket värt!

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 3. Vilket sött saltkar! För ett antal år sen började jag sammla på små saltkar, men sen tröttnade jag för dom passar inte riktigt in i stilen hos oss. Har dock en del uppe på väggen i ett litet skåp i sovrummet ibland, sen när jag tröttnar så åker dom in i skåpet igen. Och jag tycker fortfarande att dom är söta.
  Jaså, du var på visningen hos Lisa. Som du såg så har vi inte alls samma typ av hem/trädgård/stil men det funkar bra ändå mellan oss. Det som inte passar hos mig, passar hos henne och tvärtom - inte så dumt!

  SvaraRadera
 4. Hihihi... vilket passande inlägg. Det lilla saltkaret finns att köpa på Hemtrevligt i Kävlinge, hos mig alltså =)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hemtrevnad har jag ingen tur med.Antingen glömmer jag o vattna eller äter katterna upp dom.Jag tycker de är så söta o de kan ju bli så fina med rätt skötsel.
  Jag har ett liknande saltkar,som jag köpt på Kustnära i Visby,för flera år sedan.
  kramiz o ha det gott vännen

  SvaraRadera
 6. Jag är kass på alla krukväxter, men om man köper en och tänker på snittblomma så håller den i alla fall liiite längre. Din kruka är jättesöt!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...