Fat från Olsson & Jensen
Igår hade vi förfest här hemma. Det kan man väl kalla det, när man tjuvstartar firandet av dotterns 12-årsdag...? Hon fyller inte år förrän i morgon, men några kunde inte komma då så då blev det lite "förfika" för dom. Hon har bestämt kaksorter själv till kalaset, och alla innehåller choklad...I stället för vanlig tårta ville hon ha kladdkaka, men hon var väldigt tveksam, för är det nåt jag inte får till bra och tillräckligt kladdigt så är det just kladdkaka. Hm, nu gjorde jag en ändå och det blev väl inte MVG direkt, snarare ett G. I receptet står det att den skall vara i ugnen i 30-35 minuter, och jag hade den inne i 27 minuter och då tyckte jag att jag tog i i underkant, men den blev tydligen inte tillräckligt kladdig ändå, så nästa gång får det räcka med 23 minuter - eller vad tror ni?
Grattis i förskott till lilla tjejen. Kladdkaka är gott....med en gräddklick.
SvaraRaderaFint fat..
Kram
Grattis till dottern! I mitt fall är det snarare tvärt om. Den blir ofta väldigt kladdig. Ibland näst intill "rå". Knepigt?!
SvaraRaderaFira nu rejält i morgon! ;0)
Ha en skön söndag!
Kram!
Tack för din söta kommentar hos mig!
SvaraRaderaVad gullig du är!
Hoppas det blir en härlig födelsdag för tösen! GRATTIS!!
Kram Annica
Grattis till dottern, och fest i dagarna två!
SvaraRaderaKladdkakor tycker jag man får stå och passa vid ugnen. Behövs bara någon minut för att det "gottiga och kladdiga" ska försvinna. Receptet som jag har är 18-20 min i ugnen. Den blir kladdig!
Mumsa på!
Elisabeth
Så snyggt kakfat du har under kladdkakan.
SvaraRaderaVilken tur att din dotter har en mamma som tycker om o baka,så hon kan få sina favoritkakor på födelsedagen.
Snön är borta här i skåne,men vi har iskalla vindar.Inte alls skönt o gå ut.
Ha det gott.
Kramiz vännen
Kladd kaka tillhör min favorit//Britt
SvaraRadera