fredag 4 februari 2011

Min vinterträdgård


Välkommen in och kika hur det kan se ut så här års i min trädgård. För att ni skall veta vad som döljer sig under snön visar jag även hur det ser under den varma årstiden :o)


Nog är det rätt stora kontraster ändå, mellan sommarträdgården och vinterträdgården!


Naturen är fantastisk, som pånyttföds varje år, grönskar och växer en bit varje säsong, för att sen vissna och vila, gå i ide över vintern.


Visst kan det vara vackert med snö (skall väl erkänna att bilderna inte är tagna den senaste veckan, just nu är snön så brun och ful...) men nog är det det gröna man vill ha allra mest, det man längtar efter och det man njuter av när det pågår!


Nyfiken på hur andra tolkar temat kontraster? Kika in hos Katarina som håller i Blommig fredag.
Trevlig helg!

5 kommentarer:

 1. Visst är det kul att jämföra. Och det är verkligen så att man vinner på att inte rensa bort vissna perenner på hösten, de blir fina skulpturer i snön. Hoppas du får en fin helg / Kram gittan

  SvaraRadera
 2. Vilka fina kontraster,varmt o kallt.
  Såg att det är Kystnaipus dag idag enl gutniska almenacku.Med tanke på vinterbilderna är det kanske det som står middagsmenyn hos dej idag.

  Jag blev mormor igen i onsdags,till en söt liten Love.

  Kramiz ha det gott

  SvaraRadera
 3. Verkligen fina kontrastbilder! Visst är vinterbilderna vackra men som du säger, det är det gröna man längtar efter!
  Ha en fin helg!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 4. Härliga foton på fina kontraster. Det är allt en härlig tid vi har att se fram emot. Måste testa muslin i ditt förra inlägg. Kram

  SvaraRadera
 5. Fine kontraster mellom vinter og sommer. Vinteren er også vakker når snøen ligger hvit og ren. Men jeg liker nå sommeren best allikevel.. Ha en fin helg!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...