måndag 21 februari 2011

Jag blir så glad...
...varje gång jag passerar skänken i köket, och ser tulpanerna i min fina kanna från Västergården. Kanske är det färgen på tulpanerna som gör det, jag vet inte. Men visst är det en härlig färg, lite varmrosa eller vad man skall kalla det. Känns fräsch och somrig! Nåja, både dom och kannan gör mig glad i alla fall! Jag vet, värdsliga saker men även sånt får man väl bli glad över! Kan man glädjas åt lite har man ju mycket att vara glad åt, eller hur!
Annars fortsätter min rensning/städning här hemma. Nu har badrumsskåpen fått sig en omgång, skafferiet och besticklådorna likaså, och frysen är avfrostad. Det är precis som att kommer man bara igång, så är det riktigt roligt! Så skönt att få det fräscht omkring sig!

7 kommentarer:

 1. Åååå kan inte jag få lite rensningsenergi från dig. Skulle jag behöva.

  Tulpanbuketten är så söt och kannan med lilla hjärtat är så fin. Vi behöver ha lite som piggar upp den grå vardagen.

  Må så gott.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt med tulpaner jag skulle behöva lite av din rens energi//Britt

  SvaraRadera
 3. Jättesöt kanna med hjärta på och vilken fin tulpanbukett! Skönt med sånt som gör oss glada i väntan på våren! Jag skulle nog behöva lite av din städenergi också, skulle passa bra den här veckan när jag har sportlov:)
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 4. Oj, vad du jobbat på!
  Visst är det en superhärlig känsla!
  Förstår att du blir glad av din skänk! Det blir jag också!!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Åh, vad flitig tdu är! Du får gärna fortsätta hemma hos mig när du klarat av allt eget "ler" Högskåpet i badrummet fick sig iofs en grovrengöring häromdagen då jag tyckte det såg för dj-gt ut. Och matkällaren rensade jag ju litegranni men nu när vi har minusgarader igen så är det för kallt att vara där någon längre stund. Men jag tror faktoskt att det är som du säger, kommer man bara igång så =)
  Ha en fin vecka / Kram gittan

  SvaraRadera
 6. Hej, du har något att hämta hos mig =)

  SvaraRadera
 7. Jättefin kanna med härliga tulpaner!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...