fredag 20 april 2012

Fartfylld Fredag


Ibland händer ingenting, sen ingenting... Sen händer massor på en gång. Idag var en sån dag. Jobba till 12, halvtimmes promenad hem (måste få ihop steg, vi har stegräkningstävling på jobbet), snabblunch och skynda till naprapaten (för fjärde gången och han var inte "nöjd" med mig ännu...), hem och fredagsfika och sen till veterinären med Dogge (han behöver cortisonsprutor ibland för sin allergi) och där vid veterinären fick jag nys om en föreläsning om katter och kattägare nu i kväll. Hm, skulle jag offra min tevesoffskväll...? Jo, jag anmälde mig, for hem och körde lilltjejen till sin bowling, fixade skjuts hem för henne med en annan förälder för det skulle krocka med min föreläsning (vad gör man inte för att lära sig mer om katter?), hem igen och slängde ihop en tårtbotten (kalas i morgon), fixa lite kvällsmat och så iväg på föreläsningen. Puh, orkar nån läsa allt detta...onödigt vetande och det här är ju ingen dagboksblogg men ibland blir det så...sorry!
Nåja, föreläsningen som hölls av kattbeteendevetaren Susanne Hellman Holmström var mycket trevlig, många aha-upplevelser och en del ny fakta, bubbel, snittar och goodybags =)  Och så träffade jag några trevliga kattvänner också -  och så fick jag veta att vi kattälskare är kreativa, filosofiska och självständiga. Hundmänniskor däremot är sociala, disciplinerade och lojala. Inte vet jag om det stämmer, däremot tycker jag det stämmer in på själva djuret!

...som ni märker har bilderna ingenting med texten att göra - det har mer med våren att göra...och det är ju inte fel! Hoppas ni får en fin helg! Nu skall jag i säng!

3 kommentarer:

 1. Hihi, du hade verkligen en heldag! Ibland blir det bara så. Trevligt med kattföreläsningen. Jag är också kattmänniska. Egentligen. Men det krockar med våra vovvar så jag får nöja mej med minnet av min skogis "Euredikes Ascarion av Lothloriens IT Escarot", kallad Ari och världens klokaste:)

  En rolig kalasdag önskar jag dej!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Det verkar ha varit en intressant föreläsning! Det kan nog stämma generellt sett att man som människa är lik djuret man har. Jag är verkligen en kattmänniska och beskrivningen passar mig ypperligt :)

  Önskar dig en fortsatt trevlig helg!

  P.s. dina fina birmor liknar min ragdoll :)

  SvaraRadera
 3. Tjoho vad du far fram. Hoppas du tar det lugnare idag lördag. Kram Pia

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...