onsdag 18 april 2012

katter igen...

Onsdag och massor står på "schemat". Det skall bakas då det snart vankas födelsedag, storhandlas, tvättas, utvecklingssamtal i skolan, tja och så det vanliga med skötsel o matning av valpar etc. Och det ser ut att bli en jättefin dag så en stund i trädgården hade inte varit fel.

Jag fick några frågor igår om mina kissar. Ja, det är birmor. Tre stycken. Och, nja bråkar vet jag inte direkt, men visst brottas de ibland så tussarna ryker =) Det är oftast lilla Myzan som hoppar på "storebrorsorna", hon är rätt busig den lilla nämligen... Häromdan hade hon ner en kruka från badrumsfönstret så det var jord, krukskärvor och lekakulor över "hela världen..." DÅ var hon billig kan jag säga, men se så söt och vän hon ser ut när hon ligger här vid Dogge och myser... =)

8 kommentarer:

 1. Inte kan man tro att hon har hällt ut jord och krukskärvor över hela världen, den söta lilla missen. Men jag har katt själv så jag vet nog vad de sötnosarna är kapabla till ;o)

  SvaraRadera
 2. Mycket på gång, det är alltid kul!
  Och katterna är ju så söta. Är det birmor som "pratar" så mycket?
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Härliga och vackra katter. Katten kanske tyckte det var dags att plantera om. Ha en skön dag! Zinnia

  SvaraRadera
 4. Katter är verkligen fulla med bus. Mina katter har en väldans bra förmåga att se oskyldiga ut. Det är härligt att de har sina olika personligheter och verkligen gör som de vill oc h är villiga att hjälpa till med tex omplanteringar m.m.Min Skrållis älskar att ligga i blomjorden. Det kanske var det som din ville? :-)

  SvaraRadera
 5. Du har fullt upp på onsdagar, känner igen det där. Busiga katter ser väldigt snälla ut på bilden. Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Man får ha överseende med lite bus från din lilla sötnos:)). De är så härliga dina birmor!
  Hade vi inte rest så mycket hade vi haft katt...om du frågar mig:)). Tror inte sambon håller med...
  Ha det gott.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Har man katter så händer det alltid något, mina gillar att tugga sönder en del växter och någon kruka har blivit nerknuffad från fönsterbrädan. Men men... ;)
  Lite svinn får man tåla.

  SvaraRadera
 8. Det går inte en dag utan att katterna ger oss ett gott ;)..deras påhitt eller en klapp med tassen eller bara ett "stryk" runt benen..ha det..Maria

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...