torsdag 27 juni 2013

Namnfrågan är (nästan) löst!

Tack för alla namnförslag vi fick till våra tre settertikar! Nu är det inskickat till Kennelklubben och faktiskt har vi tagit tre av namnen några av er har föreslagit - så vilken tur att jag har bloggen! Vem som skall heta vem är dock inte bestämt, vi måste inte "sätta ner fötterna" förrän vi skall till veterinären och det blir så fort vi får registreringspapperen.
 
Här kommer några bilder på tjejerna när de fick komma ut i gröngräset häromdan. Det är lite lustigt, men de tre tikarna liknar faktiskt varsin av de tre stora tikarna vi har;
"minitjorven"...
 
...liknar med sin vita bläs mormor Tjorven.

"ministina"

som är lik mamma Stina med nästan helt svart huvud och väldigt ljus på kroppen.
 
"minilovis" 
 
....minstingen och den mörkaste liknar sin storasyster Lovis som är rätt mörk över hela kroppen (här står hon framför mormor Tjorven)
 
Och namnen då? Det blir på Z och det blir Zeta, Zonja och Zelma! Tack för hjälpen, goa bloggvänner - vad gjorde jag utan er?  

4 kommentarer:

 1. Vilka skönheter...och namnen är jättefina...=)
  Gillar dina fina pionbilder oxå...!!!

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 2. Åååå, du milde så söta dom är valparna! Jag dånar lite grand. Dom stora vovvarna är så klart också fina, men det är något speciellt med valpra. Och vilka fina namn! Jättegulliga.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Du ser... bloggvänner är bra! Nu har ju lillvovvarna fått fiffiga namn. Hoppas de får riktigt bra hem också... det är ju alltid lite ängsligt.

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...