lördag 26 oktober 2013

Så mycket bättre!

 


Vill bara kika in och önska er en fin lördag, och så påminna er om att Så mycket bättre börjar på teve i kväll. Som vanligt har det spelats in vid detta mysiga ställe Grå Gåsen, som har satt Burgsvik på kartan för hela Sverige!
Ha det fint!

6 kommentarer:

 1. Ska absolut se programmet. Brukar vara bra.

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Det är klart jag ska se det ikväll. Kul att du hade lite sommarbilder därifrån idag, vi hade tänkt att ta en utflykt dit men det finns ju inte tid för alla ställen. Ha det jättebra i helgen Karin

  SvaraRadera
 3. Längtar redan till kvällen! Gillar både programmet och mysiga inspelningsstället!

  Lördagskramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Trevlig plats och fantastisk ö, trevligt program och det kommer bli mkt trevligt o kul också.
  Har aldrig missat det, har någon gång sagt att hmm nää undrar vilka den o den är tror inte på dessa personer tillsammans. MEN SKIT FICK JAG. Rätt åt mig man ska aldrig säga aldrig.

  Trevlig söndag/ Eva

  SvaraRadera
 5. Två hus bort från Grå Gåsen bor mina goda vänner som varje år har "pionvisningen" i sin jätteträdgård. Har du varit där och tittat!? Om inte MÅSTE du bara göra det, du som är så förtjust i pioner!!
  Sen jobbar min väninnas dotter på Grå Gåsen, men själv har jag aldrig kommit dit. Varje gång vi funderat på det så har det varit fullbokat. Man måste beställa bord i tid.....

  SvaraRadera
 6. Glömde att skriva att jag ÄLSKAR programmet, bäst på TV just nu! Det verkar som om det inte spelar någon större roll vilka man slipper in där, dom trivs alla tydligen med miljön och varandra. Kul!!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!