söndag 13 april 2014

Tre ton grus



...ja, det var vad som lastades av här i fredags... Vi insåg att det skulle bli för många vändor med släpkärran så vi fick det hemkört istället. Riktigt så mycket kommer det inte att gå åt till det första grusprojektet, men det blir väl fler... 
Nu fick maken "roa" sig med att köra grus själv i lördags, för själv hade jag en mor/dotterdag, då vi åkte till Stockholm över dagen, på en liten shoppingrunda. Upp med båten på morgonen, och hem på kvällen, ja man hinner med 6 timmars shopping då, vilket är fullt tillräckligt om ni frågar mig, i alla fall om man skall fokusera på affärer med tonårskläder när det är lördagsrusning... ;) Hon fick köa i 1 timme (!) för att prova ett par jeans inne på Hollister... puh, inte utan att jag tänkte på min trädgård där hemma och vilken lugn som råder där... Men jag fick mitt på vägen till båten i alla fall, två buketter från Hötorget á 20 kr är inte dumt! 

Idag har jag bland annat fixat lite i trädgården, med grusprojektet, mer bilder kommer! 


...och nu i kväll skall jag nog ta mig ett bad, och prova min nya badbomb från Lush, en supermysig butik som säljer hudvårdsartiklar, som doftar gott och ser ut som godis, och är utan onödiga kemikalier! 

5 kommentarer:

  1. Bada är ju såå skönt. Tyvärr så har jag bara ett gammalt zinkbadkar som jag har ute. Det får bli bastu i stället. Mysigt med en Mor-Dotter dag i Sthlm. Shoppa är ju rätt så kul i bland. Wooow vad med grus... Kraaaam Pia

    SvaraRadera
  2. Det är en härlig känsla när en lastbil kommer och bara häller av massor med grus eller jord tycker jag:)
    Vilken mysig dag, jag ska med sonen till stan i morgon men Hollister finns ju inte här och det gillas inte av honom. Men vi var där när vi besökte Sthlm i mars, knökfullt var det där inne och var det en nattklubb eller butik :)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Låter som du har haft en skön helg...och ett bad sitter aldrig fel!
    Ha nu en skön påskvecka...
    Kram till dig,
    Titti

    SvaraRadera
  4. Mor-dotterdag är trevligt. Jag och min äldsta ska ha en idag eftersom det är dags att jaga studentklänning. Dock lär det inte bli tal om en timmes köande till provrummen. :-)
    Med den där rejäla grushögen antar jag att det fanns kvar några stenar till dig när du kom hem. Jisses så mycket grus! Ska bli spännande att se resultatet.
    Ha en fin dag

    SvaraRadera
  5. ojojoj vad mycket grus... ska bli spännande att se bilder när det börjar hända mer ;) Men det blir många skottkärror senare.../Susanne

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!