fredag 27 juni 2014

Och en gammal bild till...

Då, bild från 2004
Altanen höll på att byggas, pilen var nyplanterad. Som ni ser är det två betongklumpar som altanen ligger på, det är för att huset ursprungligen är ett tvåfamiljshus, med varsin altan. 
några år senare, 2008

Nu.

Vi går lite närmare. Jag brukar inte vilja få med huset på bloggen, det är ju inte vackert, med sin plåtfasad... vi pratar om att klä om det i trä, men dels kostar det ju skjortan, och dels är ju plåten underhållsfri... Vi får se, plötsligt händer det säger de ju, och vem vet, en dag kanske detta blir förebilden? 
Nu skall jag göra som humlan, sätta näsan mot några pioner, och njuta! Önskar er en trevlig helg! 

8 kommentarer:

 1. Intressant att se förändringen och jag blir förvånad när jag ser hur stort huset är! Och vilken altan sen...
  Idag kan jag också sätta näsan i pioner... lycka!

  Ha en fin helg!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Så kul med före- efterbilder! En av de stora anledningarna till att jag startat min blogg är just att kunna följa utvecklingen och se hur saker växer och hur man förändrar!

  Tänk att en pil bara behöver fyra år för att se ut som ett litet träd, och tio år för att vara ett ståtligt träd! Gillar din altan som får mig att tänka på en amerikansk veranda!

  Ha en trevlig helg!
  Annika

  SvaraRadera
 3. Jag håller med föregående, så stort huset är och vilken altan!!! Jag försöker också hålla mitt hus ur bild, det är MYCKET fulare än ditt med sin smutsgula 50-tals tegel. Jag tycker inte ditt är fult, det ser ju ut som panel på bild / Kram!

  SvaraRadera
 4. Kul att få se bilder från olika år och se förändringarna.
  Trevlig helg och må så gott!

  SvaraRadera
 5. Roligt att se förändringen! Vi hade också plåtfasad förut, men håller nu på och byter ut den mot trä. Men det tar sin tid.
  Trevlig helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Oj vilket stort hus. Jag trodde det var ett trähus du bodde i , man tror fel ibland. Vacker pion. Kul att se bilder så där man får en annan helhet. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig förändring! Mitt hus hade också plåtfasad förut a´la 70-tal men den är nu väck tack och lov! Det är verkligen ett evighetsprojekt detta med gamla hus....
  Kram Titti

  SvaraRadera
 8. Så roligt o följa bilderna på hur din trädgård vuxit fram,vilken härllig altan du har,(blir lite avis).

  Kram Marianne

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!