tisdag 8 juli 2014

Det verkar bli en fin dag idag "Det kanske blir en lunch i skuggan, en siesta - vad vet jag, det blir säkert ändrade planer, hur som helst, det blir nog bra..." 

Ni kan höra Tomas Ledin va? Nåväl, en fika i skuggan blir det nog med all säkerhet i alla fall! Efter ett par dagar på stranden och i solen, behöver både jag och min hud vila i alla fall.

Och det tänker jag göra här i skuggan. För när det är riktigt varmt, som det nu "äntligen" har blivit, så skall man befinna sig på stranden, i vattnet eller i skuggan... med en skön bok kanske?  Men nu skall jag börja med att ta mig en kopp kaffe, innan de andra vaknar. För "jag vaknade först av alla, tog min morgonpromenad..."

3 kommentarer:

 1. Både fint och gott ser jag!
  Här har det varit konstigt väder idag. Först fint, sen kom regn under ca 1 timme och därefter började det blåsa som bara den. Solen kom tillbaka men sen försvann den igen. Nu är det bara grått och blåsigt men ganska varmt. Blir en innekväll efter flera sköna utesittarkvällar.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det låter som om du gör helt rätt så här i sommartider - badar, läser och vilar. Hoppas dagen blev så skön som du ville.

  /E

  SvaraRadera
 3. Här hos oss gör vi tvärt om, jag går kvälls-rundan i trädgården, vattnar det som behövs m.m. smakar på jordgubbarna och smultron och bara njuter, vem vill gå in.
  Rolf går morgon-rundan och gör detsamma antar jag. Ett bra sätt när vi bägge vill vara själva en stund innan vardags sysslorna börjar.
  Håll med om att det är gott att få vara allena i sina tankar.

  Det blommar fantastiskt i din trädgård nu, när jag ser det vita staketet tänker jag på
  'Madicken' filmerna. Det är bara hon som fattas där i trädgården och sen ska hon då givetvis ha en sådan klänning från den tids epoken.

  Flera dagar nu har det varit extremt hett och kvalmigt, egentligen inte så skönt med en tryckande värme. Vi Sverige tål inte den värmen, tur att många har semester nu.
  Jag ligger och gottar mig i min pool (badkaret ute ) hi hi . ... men det är skönt.
  Må gott/ Eva

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...